Tuesday 3 January 2012

Ansiktsform Klippning

Det finns olika typer av ansiktsformer. Människor har oval ansiktsform, rund ansiktsform, triangel ansiktsform, hjärta ansiktsform, kvadratiska ansiktsform och rektangel ansiktsform. Det är viktigt att förstå ditt ansikte form och sedan välja lämplig frisyr så att du kan ta bort onödig uppmärksamhet från alltför full eller beniga kinder och få uppmärksamhet till din bästa ansikts funktionen som ögon, näsa, panna, haka eller läppar. Även när enkel frisyr görs lite dramatiskt enligt ansiktet typ, kan det ge ett bra utseende och stil. Make till att förutom bra hårklippning ansiktsform väljer du rätt typ och form lugg, för att göra din frisyr passa ditt ansikte form ännu bättre.
Ansiktsform och hårklippning; Nedan är de vanligaste ansikte typer som är avlångt ansikte, hjärtat ansiktsform, rund ansiktsform och fyrkantiga ansiktsform. Ja, identifiera your ansikte typ, och gå med lämpliga frisyr som kommer att bidra till att belysa ditt bästa ansikts funktionen.
Avlångt ansikte och frisyrer: Personer med oval ansiktsform har något smalt ansikte på käke linjer och vid tinningarna, med ett mjukt rundade hårfäste. Dessa människor kan prova många frisyrer. De kan gå med lager av rakt hår med bra rakhyvel bitar, eller gå med frisyrer av lockigt hår. Face figur som är oval, ser fantastisk ut med tunga trubbig Cleopatra stil smällar. Du kan gå med rak frisyr med lugg eller en djup lager frisyr med hår flip utåt.
Heart Shaped Face frisyrer: Detta ansiktsform ser söt på kvinnor. Personer med hjärt ansiktsform har ett ansikte som är bred vid tinningarna och hårstreck, med förträngning till en liten delikat haka. Människor med hjärtformade ansikte kan åka med frisyrer som framhäver de två bästa ansiktsdrag som är känsliga hakan och ögonen. Liten graderade bob värderingsavdrag med sidan lugg som faller till ögonbrynen kan se bra och snygg. Du kan gå till en symmetrisk graderade söker frisyr, eller asymmetrisk frisyr för att se ännu mer elegant.
Runt ansikte Klippning: Personer med ett runt ansikte har ett fullt ser ansiktet, som en rund haka och hårfäste. Den bredaste punkten på kinder och öron. Människor som har runt ansikte ska gå med hårklippning stilar och idéer ger fullhet och höjden på kronan, så att rundhet ser mindre framträdande. Du kan gå med axeln lager längd frisyrer, med en djupare skikt på kronan, och längre sidan lugg. Läs mer på frisyrer för runda ansikten.
Kvadratiska Klippning: Personer med en stark och torg käklinjen har oftast en lika fyrkantig hårfäste också. Kvinnor med fyrkantiga ansikte typ bör gå med mitt avsked och djupa lager frisyrer. Då föna skikten inåt, så att de faller på sidorna av ansiktet fint. På detta sätt squarish käken kommer inte vara alltför framträdande, och ansiktsdrag som ögon och läppar får markeras. Killar söker kvadratisk frisyrer ansiktsform för män, kan ta kort frisyrer som en buzz klippa eller en kort lager skära med hår som faller på sidorna av ansiktet. Se till att du följer den skiktade stilar med sidan svepande lugg.
Läs mer på värderingsavdrag för olika ansiktsformer.
Dessa var de olika idéer om hårklippning ansikte form och frisyrer. Om du är skeptisk till hur ett frisyr kommer att se ut på ditt ansikte, sedan försöka överlappande ditt porträtt bild över en frisyr bild i ett fotoredigeringsprogram. Eller gå till webbplatser som du kan skriva in din bild och prova olika frisyr. Detta sätt att välja en viss typ av frisyr och lugg stil enligt ditt ansikte typ kommer att bli ännu enklare.

No comments:

Post a Comment