Saturday 21 January 2012

Avocado Tree Problem

Avokado, vetenskapligt kallas Persea americana, tillhöra det blommande växtfamiljen Lauraceae. De är hemma i Central-och Sydamerika och Mexiko, men odlas i många tropiska och subtropiska områden också. Avokado, även känd som alligator päron, är vanliga i desserter, sallader, dipp och skakar i många delar av världen. De var en gång betraktades som en lyx livsmedel reserverad för tabellerna i royalty, men nu avokado åtnjuts av människor runt om i världen.
I Brasilien är avokado också till glass att förmedla en unik smak. Jag är säker på, nu måste man vara veta att avokado är en frukt och inte grönsaker. Avokado köps med nästan 43% av de amerikanska hushållen och la i en mängd olika recept. Nåväl, nog om avokadon fakta! Låt oss nu vidare till vårt ämne som behandlas i denna artikel, avokado träd problem. Har du någonsin tänkt på allt avokado träd i din trädgård? Avocado trädplantering är lätt och kan avnjutas av människor oavsett ålder. Det kan vara en rolig projekt för hela familjen eller så kan också tas som klass projekt i skolan. Dock måste man ha grundläggande uppgifter om hur att växa avokado och även om avokadoträdet omsorg.
Avokadoträdet Sjukdomar
Avocado träd är ganska tufft träd och vissa sorter växer upp till en höjd på 60 meter. De tar cirka 10 till 15 år att mogna samt bära frukt. En avokado träd producerar mellan 150 till 500 avokado per år. Avocado träd kan inte tolerera uppblötta villkor och begära väldränerad jord. De kan inte tolerera kyla och frost set. A Många av externa problem som djur, inläggningar och sjukdomar kan skada träd och skapa avokadoträdet problem. Låt oss läsa om några av avokadoträdet sjukdomar.
Phytophthora Rotröta; Phytophthora rotröta, också känd som krage röta, är en typ av svampsjukdom som orsakas av markens svampen Phytophthora cinnamomi att sitt ursprung under marknivån. Svampen infekterar rötterna av och orsakerna th feeder rötter att bli svart och sprött. Infektionen kan också utveckla stam cankers som visas runt stammen botten eller nära det smittade området. Denna sjukdom är mycket smittsamt och är inte behandlingsbar. Det kan dock styras genom att klippa av den infekterade vävnaden, om de upptäcks på ett tidigt stadium.
Anthracnos Frukt Rot, Detta är en annan svampsjukdom orsakad av svampen Colletotrichum gloeosporoides. Den unga stjälkar, blad, blommor och frukter smittade av denna svamp och börja ruttnande. Dark sjunkna fläckar på infekterade frukt som spred sig snabbt i omgivningen. Regelbunden användning av fungicider kan effektivt behandla anthracnos frukt ruttna och förhindra avokadoträdet problem.
Mjöldagg; mjöldagg påverkar ofta avocado träd och kan bli allvarlig om den inte behandlas i rätt tid. Det resulterar i bildandet av mörkgröna eller lila bruna fläckar på nedre sidan av bladen och gulgröna fläckar på ovansidan, följt av en vit eller grå pulver tillväxt. Besprutning bladen av en fungicid godkänd för mjöldagg kan hjälpa till styrning av denna infektion.
Avocado Black Streak: Denna Sjukdomen kännetecknas av svarta ränder på bagageutrymmet och unga grenar, gulfärgad blad och fattiga bärproduktion. Det kan leda till cankers eller skador och resultera i allvarliga problem avokado träd. Korrekt bevattning och jorden gasning kan vara en effektiv åtgärd för att förebygga sjukdomen.
Sunblotch; Detta virussjukdom som orsakas av avokado sunblotch viroid. Färgade streck eller fläckar på barken och frukter och blad kan utveckla white eller gul mottles. Sjukdomen sprids vanligen genom infekterat utsäde och därmed frön från förökning källor som intygas vara fritt från sunblotch måste användas.
Läs mer på:; Lagringen Avokado snabbt; Avocado näringsmässiga fakta; Det var några av avokadoträdet sjukdomar. Avocado träd kan också falla offer för skador från solen eller frost, eller ett angrepp från insekter, kvalster och sniglar och näringsmässiga sjukdomar. Därför är det mycket viktigt att väl förtrogen med flera problem avokadoträdet före plantering ett! Hoppas du hittade den här artikeln hjälp!

No comments:

Post a Comment