Monday 23 January 2012

Basement Remodeling Planer

En av de vanligaste underutnyttjade utrymmen i varje hus är källaren! Många människor är nu att vakna upp till tanken på källaren ombyggnad som kan ge dig välbehövlig utvidgning av bostadsyta som du alltid har önskat. I denna artikel visar jag några intressanta idéer om källaren ombyggnader planer och också betona de stora frågor som du måste hantera i din design planer.
Design Överväganden
Antagligen den mest utmanande delen av alla hem förbättring projekt är att renovera källaren. Det finns många anledningar till källaren ombyggnad vara svårt. Källaren har de flesta av VVS uttag längs med sumpen pump, värmesystemet nav och andra sådana förbindelser. Det är därför, remodeling blir en utmaning. I källaren ombyggnad som behöver göras på ett sådant sätt att tillgången till alla dessa anslutningar är tillsammans med VVS bibehållas. Ett annat problem är ojämnheten i källaren golv. Det är därför källare remodeling planer behöver duktiga entreprenörer som kan ge dig den typ av ombildningar du vill ha samtidigt inte göra avkall på tillgång till rör och andra anslutningar.
Källare tenderar att vara dåligt upplysta på grund av naturligt ljus. Det är därför, samtidigt som man skapar källaren remodeling planer, låt armaturer vara en del av din totala hänsyn. Du kan kompensera för bristen på dagsljus med effektiv utformningen av ljus anslutningar. Användning av ljusa färger kan öka ljusstyrkan i källaren. Några av de andra stora design överväganden är vad för slags tak för att gå till och vad slags golv skulle vara det bästa. En annan omständighet som sätter källare från resten av huset är skrämmande temperatur. Detta problem kan vidtas hand om medan utforma din källare remodeling planer inkludera adekvat isolering. Läs mer på källaren taket idéer.
Innovativa Basement Remodeling Planer
Efter det snabb genomgång av de viktigaste frågorna att ta hand om medan designa din källare remodeling planer, låt mig dela några designidéer med dig. Basement remodeling är en möjlighet att tillägga att extra utrymme i ditt hus som du alltid har känt saknas. Entreprenörer som är specialiserade på källaren remodeling kan erbjuda dig ett antal alternativ. Basement efterbehandling och remodeling är ett utmanande jobb för dem. Kan du välja en som passar dina planer och det utrymme du har. Här är några idéer för källaren remodeling planer som du kan använda:
Plan # 1: personliga kontoret och bibliotek, en källare kan omformas som din personliga kontoret. Det kan vara en lugn plats att arbeta och du kan också lägga ett litet bibliotek på det. Detta är en bra idé om du har ett hem affärssystem eller om du behöver en studie för tyst läsning och kontemplation.
Plan # 2: Game Room och Hem Gym, Om du saknar ett hem gym eller spelrummet utrymme i ditt hus kan du omforma din källare till ett privat gym plus spelrum. Du kan roa gästerna och har vänner över med pool och Fuzzball bord. Det kan också dubbelt upp som ett gym med enkla hjälpmedel.
Plan nr 3: Basement Bar, sätta upp en källare bar är ett jättebra sätt att skapa en mysig plats av komfort, där du kan roa gästerna. Du kan ha ett bar plus tv-rum i det utrymmet, där du kan avnjuta tittar spel med vänner på helgerna. Läs mer på:; Basement Bar Idéer, Basement Hemmabio modeller, Plan # 4: Gästrum, om du har alltid faller kort om plats för gäster, är det en bra idé att utforma ett gästrum i källaren tillsammans med ett extra badrum . Detta kan fungera som ett extra sovrum när du inte når upp till rymden. Det kan dubbelt upp som barn spelrum för när inga gäster runt!
Läs mer på:; Basement Remodeling Idéer, Basement Remodeling kostnader, källarvåningen planerna, hoppas att dessa idéer för källaren remodeling planer sparka igång din fantasi. Planera och den forskning som utförligt innan du slår ner en källare remodeling plan som uppfyller de flesta av dina förväntningar.

No comments:

Post a Comment