Saturday 14 January 2012

Calamine lotion för Acne

Akne är en hudåkomma som orsakas när talgkörtlar producerar talg överdrivet. Talgöverskott blockerar hårsäckar och porerna leder till bakterier att bygga upp och de resulterande akne. Andra orsaker till akne är vissa genetiska faktorer, hormonella obalanser, stress, starka kemikalier i kosmetika och allergier från mat.
Majoriteten av människor som lider av akne, är inte beroende av någon medicin att behandla den. I stället förlitar de sig på de olika naturlig akne kurer. Många borgar också för effektiviteten i calamin lotion för akne behandling. Om du är alltför planerar att använda Calamine lotion för akne, då Nedan följer lite information om calamin lotion och dess användning och metoden för att tillämpa den för behandling av acne, som du kommer att hitta mycket användbar.
Calamine Lotion Använder
Calamine lotion är en blandning gjord av en kombination av två ingredienser nämligen zinkoxid och järnoxid. Calamine lotion i rosa i färgen och har en tjock, kräm-liknande, konsekvens. Calamine lotion kan lätt köpas över disk i de flesta av platserna.
Calamine lotion har många användningsområden. För det första hjälper det att skydda och lugna huden när den är irriterad på grund av olika skäl, såsom solbränna eller insektsbett eller någon annan hudinfektion. För det andra hjälper det att minska symptomen på hudåkommor som vattkoppor och Poison Ivy. Sina regelbundna program kan minska klåda på huden i stor utsträckning. För det tredje, tillämpningen av calamin lotion på akne benägen hud, hjälper till att hålla den under kontroll. Calamine lotion torkar huden och därmed talgöverskott på huden sugs ut, förebygga akne från att utvecklas. Dessutom kämpar calamin lotion bakterierna på huden, som annars kan orsaka akne. Slutligen försvinner tillämpning av Calamine lotion på acneärr dessa avsevärt också.
Läs mer på:; Control Acne
Acne Prevention; Hur man använder Calamine lotion för akne ärr
Steg 1: Innan faktiskt fastställande att gälla calamin lotion mot akne ärr avlägsnande, är det mycket viktigt att du rengör omsorgsfullt det drabbade området. För detta, tvätta hudområdet med en mild tvål eller ett växtbaserat tvål, som är väl lämpad för ett akne benägen hud. Om akne ärr är i ansiktet, kom ihåg att ta bort smink ordentligt också. Om någon spår av make-up, olja eller smuts kvar på huden, sedan tillämpningen av calamin lotion på huden kanske inte visar sig vara så effektiv. Även tvätta angripen hud varsamt som akne benägen hud är ofta känsliga, och därmed bör inte gnidas eller hanteras i en grov sätt.
Steg 2, snart ansiktet är rengjorda, tar en handduk och klappa torrt. Därefter tar en bomullstuss och badda det med calamin lotion. Applicera calamin lotion på huden område där acneärr är där. The calamin lotion bör tillämpas på ett sådant sätt att en typ av ett tunt lager av det borde få bildas på det drabbade hudområdet. Låt lotion som det är på huden under natten.
Steg 3, På morgonen, ta bort den torkade calamin lotion från ansiktet med kallt vatten och klappa torrt med en handduk. Calamine lotion för akne ärr blir verkligt effektiva, förutsatt att den används varje natt. Det kommer att ta ca en månad innan resultaten av tillämpningen av denna lotion är synliga.
Samma metod som nämns ovan kan användas för att bli av med akne också. Enda skillnaden är att före ansökan calamin lotion tillämpa lite av en sammandragande och följer sedan upp det med den calamin lotion.
Läs mer på:; Acne Skin Care Products; Hur bota akne naturligt; Hur bli av med mörka fläckar från Acne; som ni ser kan calamin lotion mot akne bota vara tyst användbart. Dock kan reguljär tillämpning av calamin lotion gör huden extremt torra. Så, för att undvika att återfuktande hud med oljefri fuktighetskräm efter avlägsnandet av calamin lotion från huden, är mycket viktigt att hålla hud mjuk och smidig.

No comments:

Post a Comment