Tuesday 24 January 2012

Cool sovrum Idéer

Rummen är bästa stället att hänga när man bara är kopplar av hemma en regnig dag eller en ledig weekend. Du kan spela spelen, läsa böcker, lyssna på musik eller kolla din e-post sitter i din mjuka och mysiga säng. Sådan är känslan av det här rummet i hela huset och det kan vara helt personlig enligt ditt val. Många människor vill ha snygga och eleganta rum som har en viss färgskala med matchade möbler. Vissa människor gillar att göra sina sovrum en samling av många färger och kombinationer med inkompatibla möbler. Killar speciellt, har mycket olika val när det kommer till deras sovrum färger och arrangemang. Dom gillar att göra sina rum så personlig som de så kan de kan identifiera med det. Följande punkter ger en glimt av några häftiga sovrum idéer för killar som gillar det bekvämt. Mer om sovrum inredning.
Cool sovrum Idéer för Guys
Det sägs det, du kan döma en människa av den typ av sovrummet har han! Det sägs så, som killar älskar att spendera tid i rummen spela spel, träna eller helt enkelt lyssna musik. Varje kille måste ha åtminstone de grundläggande videospel och MP3-spelare på sitt rum för honom att koppla av efter en tröttsam dag. Eftersom killar vill ha alla sina nödvändiga bekvämligheter runt sin säng, det är en bra idé att göra sovrummen stylade enligt dem. Läs vidare om några häftiga sovrum idéer, kan killarna se om du planerar att få ditt rum gjort. Mer om sovrum dekorera teman.
Färger; Färger framhäva essensen av rummet och rum är kända för sina unika och personliga färger. Om du vill matcha möblerna tillsammans med väggfärg färger, det är ditt samtal men jag tycker du ska gå för kontraster eftersom de förstärker varje detalj i ditt sovrum. Detta gör sovrummet ser lockande och ljusa. Sovrum färger för killar kan vara trist pastellfärger gillar blått, grått, beige, grönt och andra neutrala färger. Om du vill göra rummet ser ljusa vore en ljus orange eller citron färg ser bra ut men försöker att inte använda dem eftersom de inte skulle gå med din inredning. Röd är också en stor färg för en kille sovrum förutsatt att du vill ha mörka möbler och ljusa gardiner att gå med den. Om du designar ett sovrum för lite pojkar, försöka använda ljusa blues och gula som de vill färgglada rum. Dessa kan göra några häftiga sovrum idéer för barn along med att designa ljust färgad möbler. Mer om sovrum färg idéer.
Linne, Linne är också mycket viktigt för sovrummen se cool och personlig. Om du har bestämt vilken färg du vill att väggarna, är det dags att välja några gardiner och lakan. Killar som allmänt grå och svarta nyanser för deras lakan. Mörkblå och olivgrön skulle också vara ett bra val. Till gardiner, få mörka färger som mauve och nyanser av rödbrunt. Du kan matcha färgerna sängkläder och färgerna ridån få enkla enhetlighet i rummet så att den inte ser slitna och krångla. Om du gillar mattor, skulle den bästa färgerna mörka nyanser av någon neutrala färger som de gå med alla möbler och sängkläder. Om du har tonårspojkar i huset, kan dessa också några häftiga sovrum ideer för pojkar. Mer om pojkar sovrum idéer och idéer ridå för sovrum.
Möbler, möblerna i ett sovrum inkluderar säng, skrivbord och köksskåp, lagring (garderober och skåp), och andra som soffor och soffor. Trä sovrum möbler är det bästa valet någon kan gå så det har ett mycket grundläggande färg som går med någon typ av inredning. Det finns många val som timmer, mahogny, ek, teak, lönn, etc. som kan användas för att göra denna möbler som det ser snygg och trendig i sällskap med sängar och sängkläder. Rot järn och andra sådana substitut möbler kan användas för detta ändamål också, eftersom färgen är svart och att alltför matchar alla andra sovrummet färger du väljer. Mer om sovrum design för pojkar.
Tillbehör och Decor, Dessa gör sovrummen mer intressant att spendera tid i. Bokhyllor, CD-hållare, bordslampor, väskor bönor, ställningar tidningen och står sko är en nödvändighet i varje killes rum. Utöver dessa grundläggande saker, kan några fler häftiga sovrum idéer innehålla extrafunktioner som automatisk rum fresheners på väggen, tvätt hindrar, lådor skräp, målningar eller affischer och en hörna för alla musikaliska instrument. Tavelramar kan även vara en del av hans byrå eller nattduksbordet bredvid lampor. Hörn som växter eller potpurri kommer definitivt göra rummet se snygg och maskulin. Belysning kan även spela en stor roll i ditt svala sovrum som de kan säkert göras för att retas väggen och möblerna färger i rummet.
Med dessa riktigt cool sovrum idéer för XY kromosom Jag tror du måste ha bilden hur ditt sovrum skulle se ut. Göra det bästa som du vet, sovplatser en lycklig man alltid bra.

No comments:

Post a Comment