Saturday 14 January 2012

Dating Råd till kvinnor från män

Så låt mig bara börja med att säga att i denna lilla artikel om dating råd för kvinnor från män, jag är inte kommer att bli en aning trevlig. Den här artikeln placerar framför er några kalla fakta. Enligt min mening kan vad män vill ha i ett förhållande inte bli föremål för eufemism. Så gå, här är en artikel om dating råd för kvinnor från män. Men jag antar att du kanske vet ganska lite redan ... Läs vidare för mer om dejting tips.
Dating rådgivning till kvinnor
Råd # 1: Män Hate Tjata, enligt min åsikt är detta en av de viktigaste dating råd för kvinnor från män. Studier säger att kvinnor använder gnagande som ett sätt att säkerställa att män få något gjort, medan män inte gör det helt enkelt, därför att de får hemskt arg på tjatet och ifrågasättande. Det bästa råd är att sluta tjata! Genom att helt enkelt antyda, gång på ett tag, men färre gånger totalt, kommer män får sak gjort och med minsta krångel och brist på energi på din sida. Mer om dating råd för flickor.
Råd # 2: Män hatar att veta vad man ska göra, ty det är det sätt våra hjärnor har programmerat sedan stenåldern. Män har alltid tagit sina egna beslut samt alla slags inter-medling eller värde Dessutom har generellt sett varit ogillat. För alla som människor säger om att det finns en kvinnan bakom varje framgångsrik man, viskande rådgivning i öronen, hatar män lyssnar. Ju bättre lyssnare bland oss ​​kanske inte ihåg, men generellt ser detta värde har lagts till såsom detaljreglering och fruktansvärt frustrerande. Mer om dating råd och tips: online dating tjänster.
Råd # 3: Män hatar kvinnor som ber retoriska frågor, jag antar att det finns några frågor män hatar telefonsvarare. Är den här klänningen få mig att se fet? Varför går du inte förstår mig? Du bryr dig inte om mig dessa dagar ... Du älskar inte mig längre ... All den sortens saker. Män verkligen, verkligen hatar att lyssna på dessa saker, eftersom, ja, vi har verkligen inget svar på dessa frågor förutom nej, förlåt, nej och nej respektive. Så gör frågar inte vilken typ av frågor som verkligen hörn oss. Vi älskar dig. För om vi inte gjorde det, skulle vi inte vara med dig. Läs vidare för mer dating råd.
Råd # 4: Män gillar att bli omhändertagen, även mer än kvinnor. En massage för dig är likvärdig med en fin 4-rätters hemlagade middag för oss. Shopping för dig är lika för dig att plocka upp kontrollen för att äta middag någon gång ibland. Det handlar om grader. Den som sa att män inte behöver bli ompysslad är helt fel. Vi gillar också uppmärksamhet. Vi gillar också gåvor.
Råd # 5: Män gillar smarta kvinnor; Vår relation till den varma blonda på omslaget till Maxim eller Vogue slutar ganska där och då. Män tycker smart och självständiga kvinnor. Eftersom Lets face it, det kurviga tjejen har verkligen inte mycket mer än sitt utseende och ett smartare ett erbjuder mycket mer i termer av kvalitet. Just, avstå från att tjata och ifrågasätta! Läs mer på relationen råd för kvinnor.
Råd # 6: Män gillar intressanta kvinnor, så när vi sålla bland online dating profiler för kvinnor, vi ser i allmänhet ut för humoristiska parti, kvick dem med en fin skämt i rockärmen. Så att lägga till en touch av vett i din profil är en av de bästa online dating råd för kvinnor från män. Åh och ett av de viktigaste online dating tips för kvinnor: Lägg till en bra bild också! Läs vidare för mer om online dating tips och tricks.
Så det här handlade om dating råd för kvinnor från män. Läsa män är en fruktansvärt enkel uppgift, som någon kvinna med genomsnittlig intelligens kan göra. Allt du behöver göra är att hålla ögonen öppna!

No comments:

Post a Comment