Wednesday 11 January 2012

Fashion Tips för män

Det är inte att bara kvinnan är kinkiga när det gäller kläder och är till sin natur shopaholics (undantagen är alltid där), män är lika oroade över deras sätt stilar och gör insatser för att se bra ut. Dressing bra och ser bra ut är alltid läggas förmån till någon person, oavsett var du är eller vad du gör, så dessa mode tips för män ska hjälpa dem i deras strävan efter personlig grooming.
Tips för Men's Fashion
Mode har otaliga definitioner för varje individ. För vissa är herrmode efter de senaste trenderna och stilarna av David Beckham eller någon annan rockstjärna eller Hollywood skådespelare, och för vissa handlar det mer om sin egen stil och kläder. Eftersom din mode tillför en hel del till din personlighet, måste du vara noga på hur du klär dig.
Jaga inte märken, som icke älskar märkesvaror grejer? I själva verket är vi alla galna i det. Gör det dock aldrig vettigt att desperat springa efter märkesvaror plagg, även om de inte passar för dig. Medan inköp märkesvaror gör kolla om man verkligen passar dig och du är inte bara köpa dem eftersom de så mycket i trend eller stil. Om det ser bra ut på dig, kan du investera säkert på dem men om de inte kompletterar dig, då bättre spara pengar för att köpa kläder som ser bra ut på dig.
Storlek Matters; Bland diverse fashion tips för män kan detta vara specificerad för att vara överst på måste göra-lista. Storleken på t-shirts, skjortor och andra mode kläder du bär ska vara enligt din montering. Skinny och magra män måste ha bekväma kläder, inte för stor än deras storlek som det som kommer att få dem att försvinna i sin egen klänning! Fett män, å andra sidan inte måste bära mycket snäv T-shirts och skjortor som kommer att belysa deras stötar och extra områden muskler. Ganska stora klänning som verkligen täcker kurvorna på feta män kan ge dem ett bra utseende.
Enkelhet är stil; Din garderob samling får inte vara något som förefaller överdrivna. Din garderob insamling kan inkludera klockor, skor, blazrar, formella skjortor, byxor, vardagsskor, T-shirts, jeans, undershirts, färgade bälten, formella bälten, skyddsglasögon, corporate kostymer, slipsar, band handled, stoles, plånböcker etc. Vad du har göra är använda alla dessa modeplagg i stil så att det ger dig en imponerande utseende. Vara enkelt på ditt val och som kvalificeras du vara på den säkra sidan. Får inte blandas oharmoniska färger. Kontrasterande färger snygga men de får inte vara mycket mörk. Mer än tre olika färger och flashiga band kan ge dig utseende på en klippa bandmedlem, så om du inte är förband under detta specifika ändamål, undvika en sådan kombination.
En av de viktigaste mode tips för män, som vill framstå som flashig är att de kan vara snygg genom att inte överdriva mode. Ett svart / vit stripped shirt eller ett torg rutig skjorta med blå jeans och en fin par skor (svart eller vit) med svarta bälten kan ge dig en mycket perfekt utseende. Fashion tees med catchy fraser inte alltid en mycket ljus idé som de göra dig visas som vissa reklamskyltar. En slät tröja är alltid bättre. Men om du vill bära tees med logotyper, se situationen och tid att bära dessa tees är lämpligt. Självklart kan du bära inte logo tee i företagsmöten. Läs mer på herrkläder.
Överdriv inte smycken, män smycken, örhängen, ringar finger, manschettknappar, armband och dubbar har blivit en modetrend nuförtiden. Men överdriver dem inte kan ge dig ett bra utseende. Armband och piercingar örat är i allmänhet en favorit hos tonåringar och att de umgås med tuffa jeans och vardagsskor. Läs mer på mäns designade smycken.
Skönhetssalonger spelar roll ", Ett annat framstående modetips för män är personlig hygien. Även om du är välklädd kan en ovårdad skägg eller frisyr förstöra ditt utseende. Ordentligt trimmade skägg eller rakat ansikte är alltid bättre för varje klänningen och lätt att bära. Vid din frisyr, måste du se till att den återspeglar din dressing mening. Generellt, semi formell hårklippning är alltid bättre eftersom de ser bra ut både med fritidsklassiker och formals. Så medan du klär dig väl, se till att din frisyr och skägg är välskötta som de kompletterar din klädstil. Läs mer på mäns frisyrer stilar.
Skor gör mannen, bland din garderob samlingar, är ett trevligt par skor alltid ett måste. Och de gör att märkas av kvinnor som dina skor reflekterar din personliga vanor. Om du har några märkesvaror skor måste du hålla dem rena och snyggt. Vid sportskor, göra få dem ofta tvättar, annars inte blir ett mycket ljus idé att bära ovårdad skor med mörkblå jeans. För formella skor, måste du se till att du polera dem innan de lämnar för kontoret. Ett par bra sport och formella skor är alltid bra investeringar.
Experimentera är Inventing, Experiment är inte alltid risker. Ibland kan ge dig ett helt annat utseende, mycket bättre än din tidigare. Och att lära, du fick att experimentera. Försöker ett annorlunda frisyr och komplettera den med ett bra dressing mening kan lägga till din personlighet. Nu experimentera aldrig innebär att gå på en komplett konstig förändring. Pröva olika förband stilar för några veckor och hålla förstå vad passar dig bäst. Successivt kommer du att utveckla en god förmåga till klä dig själv.
Följ din egen stil; Så småningom kommer du att kunna förstå din sätt att klä sig och du kommer också förbättras under blanda färger och andra små detaljer som stödjande bitar (stoles, halsduk, fyrkantiga fickor band). På detta stadium får du veta vad kläder du älskar att bära och dem där du ser din bäst. Till slut kommer du har en egen distinkt stil.
Läs mer på:; 80 Mode för män, Designer Clothing; Manschettknappar: hur man sätter på Manschettknappar; Det var några av den formella och informella modetips för män. Medan mode håller ändra vardagliga kommer din egen stil alltid lägga elegans till din personlighet. Du kommer att känna sig bekväm i vad du bär och där kommer du att upptäcka dig själv på ett mer förfinat sätt. Ytterligare en viktigt tips: gå aldrig shoppa ensam. Ta en vän med, helst en kvinnlig vän. These modetips för killar kommer säkert hjälpa män att återuppfinna sig själva.

No comments:

Post a Comment