Monday 16 January 2012

Feng Shui Färgkarta

Feng Shui är en urgammal kinesisk sed som handlar om estetik i en persons hem. Genom att använda verktyg som de Feng Shui färgkartan kan en öka flödet av positiv energi inom ett hem och förbättra sättet att leva. I korthet är Feng Shui ett tro som tror på att manipulera färgerna och placeringen av de olika objekt i ett hus så att avleda så mycket stark positiv energi där som möjligt.
Beteckningen för denna energi Qi, och feng shui är att ta in så mycket positiv Qi som möjligt. Feng Shui färgkarta innehåller en detaljerad beskrivning av de många färger som kan användas i Feng Shui och vad de betyder. Genom att förstå Feng Shui färgschema, kan man måla om sitt hus och vara säker på att en hel del positiv energi eller Qi kommer att vara närvarande där.
Feng Shui Färg betydelser; Enligt Feng Shui trossystem, varje individ har sina egna personliga baserad på de gamla kinesiska kalendern. Det finns fem sådana element, nämligen jord, eld, vatten, trä och metall. Enligt Feng Shui färgkarta, är alla dessa element representeras av vissa färger. Genom att måla väggar och designa andra föremål i huset baserat på dessa färger kan man förstärka attribut av egna element och även locka de positiva omdömen om andra ämnen.
Jordelementet: här elementet behandlar stabilitet och upprätthållande av dina relationer och dina familjemedlemmar. Utstrålar en känsla av näring till dessa människor i ditt liv och hjälper till att upprätthålla en förutsättning för god hälsa och rikedom för dem. Ljusgult och beige är färgerna för jorden elementet.
Vattenelementet: Detta element ger en känsla av lugn och helande in i ditt hem. Feng shui färg betydelser för vattenelementet ger renhet, friskhet och ett naturligt lugn in i sitt hem, och färgerna i vattenelementet är blå och svart.
Eldelementet: eldelementet färger är mest levande på Feng Shui färgkartan och känslor bränsle av passion och intensitet. Dessa färger hjälper också hos friska utveckling i en karriär och möjliggör en att nå berömmelse och erkännande. Färgerna på branden elementet är röda, mörkt gul, orange, lila och rosa. Läs om Feng Shui för kontoret.
Wood material: färger av trä elementet på feng shui färgkartan sätta den finansiella stabiliteten och friska vitalitet till individ. Dessa färger inducerar en känsla av överflöd och lugn i en persons sinne och detta inslag inkluderar färgerna bruna och gröna.
Metalldelen: Användandet av färgerna av detta inslag få skärpa och precision i sitt sinne, och möjliggöra ett för att nå klarhet i tänkande och förmågan att fokusera på ett enda mål. Användningen av färgerna grå och vit väcka klarhet till dina tankar. Också läsa om Feng Shui sovrum färger.
Feng shui Färgkarta; Den Feng Shui färgkarta är också känd som Bagua kartan, och det betyder ordagrant "åtta områden". The Bagua kartan ett sätt att länka de färger och element talade om inom feng shui och visar ett direkt samband mellan de många sidorna. Den centrala kärnan är känd som Tai Chi, och de återstående delarna i diagrammet är indelade i 8 lika stora delar. Varje portion kopplar ett annat facett av positiva energi liv till en viss färg. Enligt denna Feng Shui färgkarta, Här är vad olika färger representerar.
Red: Detta är färgen på passion och aggression, och för mycket av det bör undvikas, eftersom det kan leda till ilska och frustration.
Pink: Denna används för att främja kärlek och intimitet, och är också känd som den färg som används för att förbättra Kun, eller förhållandet energi. Läs mer på feng shui efter kärlek.
Orange: Orange är den färg som främjar samtal och meningsfulla interaktioner och kommunikation mellan människor.
Grön: Det här är den färg som drivmedel god hälsa och tillväxt för alla människor i huset. Använda den säkerställer att det finns få hälsoproblemen i ens hem.
Gul: Det här är närvarande i kärnan av Feng Shui färgkartan, eller Tai Chi. Det betyder ära och prestige, och därför är utmärkt för att främja andligt medvetande också.
Blå: Representerar det väldiga himlen och havet, blått är en utmärkt representant för att möjliggöra de halter. Använd den i grupprummen för bästa effekt.
Svart: Svart är en kraftfull färg som drivmedel skydd och styrka. För mycket av det kan vara en dålig sak, så det måste användas sparsamt.
Vitt: Vit är en symbol för kreativitet och lugn. Använd den för att öka de kreativa känslor i ett rum, och lägga till en lugnande effekt också.
Purple: Detta är återigen en färg som bör användas med måtta, och det främjar och bränslen välstånd och överflöd. Läs mer om feng shui för rikedom.
Också läsa följande:; feng shui vardagsrum, feng shui för sovrum, feng shui för hemmet, dessa var de många färgerna i feng shui färgkartan och var för sig ger en annan känsla till ett rum. Studera deras betydelser ordentligt och tillämpa dem i den mest lämpliga rum för bästa resultat. För mycket av en stark färg kan vara skadligt ändå, så välj klokt.

No comments:

Post a Comment