Wednesday 18 January 2012

Hem Vaxning Kit

Oönskat hår är någonting som plågar kvinnor under hela deras vuxna liv. Inte undra kvinnor är alltid på utkik efter nya metoder för att förinta oönskat hår på kroppen och ansiktet. Även laser hårborttagning är det bästa sättet att permanent bli av med oönskat hår, kan alla inte har råd med dyr behandling. Vaxning och hårborttagningsmedel förblir populäraste metoder för hårborttagning bland kvinnor. Vaxning vid en salong är en dyr och tidskrävande affärer. Emellertid med hjälp av hem vaxning kit du kan bli av oönskat hår dig själv och att alltför inom instängning av ditt hem.
Hur köpa ett hem Vaxning Kit
Hem vaxning kit för kvinnor brukar tillgängliga i två former, varmvax och kalla remsor vax. Hot vax kräver att du värme och smälta vaxet i mikrovågsugn eller spis, före applicering. Cold Wax Strips kommer med en vax beläggning och behöver ingen uppvärmning innan ansökan. Dessa remsor är bekvämt att använda när de kommer i ett färdigt att tillämpa format. Också, tillämpa kall vaxremsor är långt mindre stökigare än varm vaxremsor. Även kan du gå för någon av dessa, beroende på din personliga val kan följande riktlinjer assistera dig samtidigt köpa hem vaxning kit.
Område som ska Vaxad: heta vax sprider sig lätt och är därför mest lämpade för att ta bort hår från större delar av kroppen. Däremot, är kalla vax strips bäst för hårborttagning från mindre områden såsom övre läppar, ansikte och armhålorna. Således, om du tänker ta bort hår från dessa områden skulle kalla vax vara ditt val. Hår från armar, och ben rygg, magen, bikinilinjen bäst tas bort av hett vax. Brasilianska bikini vaxning är ett bra sätt att avlägsna offentliga hår.
Frekvensen, Om du tänker på att använda hemma vaxning kit väldigt ofta, skulle det vara meningsfullt att investera i en billig en. Varmvax kit är billigare och kan användas att avlägsna hår från hela kroppen. Hot vax sprids lätt, därav liten kvantitet tillräcklig åt gången. Refill förpackningar finns också tillgängliga vilket ytterligare minskar kostnaden. Om du bara planerar att vax ibland, kanske sedan du investera i dyra kall vaxremsor.
Portabilitet; Cold vax strips är bekvämt att använda, lätt att bära och mindre rörigt att använda. Därför, om du tänker vallan på semester, det skulle vara en klok idé att packa en låda med Cold Wax Strips än bära en komplett varm vax kit. Skulle emellertid bästa idén vara att vax innan du åker för en semester så att spara besväret med vaxning medan på resa. Hot vaxning kan ge dig åtminstone en månad hår gratis hud.
Hur man använder ett hem Vaxning Kit
Hem vaxning satser är alla nödvändiga verktyg och material och viktigast instruktioner. Du hittar en trä eller plast spatel, bomull eller ost remsor tyg och socker eller naturligt vax i ditt kit. Läs anvisningarna på förpackningen noga innan applicera vax. Om du använder den för första gången sedan göra en lapptest att kontrollera om huden responds normalt till vaxet. Exfoliating huden minst två dagar före tillämpning bidrar att avlägsna ens minsta av hår. Rengör del vaxas med vatten, så att den är fri från smuts-, olje etc. Värm vaxet potten i mikrovågsugn eller i en spis. Se till att du inte värmer det till omfattningen av brinnande huden. Med hjälp av en spatel, sprida vax i ett tunt lager, riktning av hårväxt. Placera remsan på vaxet och släta ut med handen, återigen i riktning mot hårväxten. Snabbt, dra remsa i motsatt riktning hårväxt, på en gå. På samma sätt ta bort hår från andra områden också. Applicera fuktighetskräm att minska rodnad och klåda. Mer om hem vaxning tips.
Även är vaxning främst förknippas med kvinnor, vissa män också använda dem för att få en slät, hår fri kropp. Sedan finns inga särskilda hem vaxning byggsatser för män kan de använda dessa betydde för kvinnor. Vaxer betydde särskilt för att avlägsna grov, envist hår är mer lämpade för män. Mer om manlig vaxning.
Hem vax kit är ett bra alternativ för att spara tid och pengar. En liten rodnad, klåda och utslag är vanligt efter vaxning. Men om du upplever alltför smärta och utslag som vägrar försvinna ens efter timmar av vaxning, så ska du söka professionell hjälp.

No comments:

Post a Comment