Tuesday 10 January 2012

Indoor Tropiska House Växter

Inomhus tropiska krukväxter, även kallad krukväxter, är de växter som kan odlas inomhus och är speciellt användbar för att dekorera interiörer av bostäder. De växer bra i fuktiga klimat och kan växa utanför hemmet även om de hålls i krukor. Vanligtvis dessa anläggningar har stora stjälkar och blad och kan växa lätt i någon klimatförhållanden.
Identifiering inomhus tropisk krukväxter blir lätt, om du kan identifiera egenskaper av några dessa gemensamma växtfamiljer. En av populäraste växt som odlas inomhus är Dracaenas. These inomhusväxter har vanligtvis linjär-lansettlika bladverk som växer i lockar från toppen av stjälkarna. Flera Dracaenas växter har färgglada blad, liknande majsplantor, som har en bred gul ränder på bladen. Vidare är det också något liknande Röda Marginaltransaktioner Dracaena, som har små röda linjer på gränsen till dess blad. Din förmåga av inomhus tropisk växt identifiering, vid Dracaenas kan hjälpa dig på erhålla rätten sorten av denna fabrik. Dracaenas kan anpassa väl till rumstemperatur och kräver inte mycket ljus och fukt. Blommorna, när de fullt mogna, är stora och elfenben färgad vilket ger ut en söt doft speciellt, nattetid. Däremot anläggningen inte blomma mycket och är uppskattad mer för deras skulpturala former och bladverk. Läs mer på inomhus tropiska växter vård.
Typer av Indoor Tropical Plants
Det finns flera sorter av inomhus tropiska växter tillgängliga på marknaden. Om du vill skapa inomhuspool landskap har du ett utbud av val att göra det. Du kan helt enkelt välja att plantera dem i en gammal urna eller använda nya en pott och plantera dem. Några av vanligaste typerna av inomhus används växter inkludera Kål palm, Bön växt, Pony svans träd, Jade växt, Bamboo palm, afrikansk violett etc.
Inomhus tropiska Inomhusväxter bör erhålla tillräckligt solljus och luftfuktighet annars växter får inte växa till dess potential. Om de inte får tillräckligt med solljus, att växterna skulle nå ut för ljus. Finns ingen ljus skulle bladen tenderar att blekna. Den idealiska temperaturen som en växt behöver är cirka 18 till 22 ° C. Se till att växterna inte utsätts för frost under vintrarna.
Bästa inomhus Tropical Plants
Precis som du älskar utomhus trädgårdsskötsel kan inomhus trädgårdsskötsel vara roligt. I själva verket inomhus växterna inte bara hjälpa hålla miljön runt rena men de är också utmärkta att dekorera verktyg. Här listan vi några av vanligaste inomhus tropiska växter:
Angel Ivy Ring Topiary, vanligen kallad tråd vinstockar, ängeln murgröna ringen figurklippning växt, växer till ungefär en fot i längd. Om du planterar denna växt Kontrollera att du inte över vatten det eller låt den bli för torr. Se upp för spinn eftersom de tenderar att angripa växten ganska ofta.
Flätad Ficus träd; annan populär växt som odlas inomhus är de flätade Ficus träd som producerar djupt gröna blad. Anläggningen förutsätter enhetliga watering att förhindra bladen från vissnande. Höjden på anläggningen kan växa upp till fyra meter i höjd.
Kinesiska Evergreen, Om du inte lång träning av växande inomhus tropisk krukväxter kan du välja att plantera kinesiska vintergrön växt. Passar för områden med låg belysning, dessa anläggningar har mörkgröna blad och den omgivande temperaturen bör vara tillräckligt varmt för en korrekt tillväxt av anläggningen.
Pony Tail Palm; Tack vare sin ovanligt utseende är ponny svans palm plantera en populär inomhus anläggning. Dess stam ser svullen och bladen är ganska stort, varav vissa kan gå upp till sex meter i längd. Den främsta fördelen med denna anläggning är att den inte kräver mycket vatten eftersom stammen har kapaciteten att lagra vatten.
Moth Orchid; en växt av arter orkidéer kan nattfjäril orkidéer hjälpa rena luft i ditt hem. Kronbladen av växten gulvitt.
Stor inomhus tropisk Växter
Stort Indoor Tropiska hus Växter liknar andra tropiska växter som kan odlas hemma, men de är oftast större i storlek. Även om de liknar andra växter kan stora inomhus växter erbjuda några unika utmaningar. Om du placerar ett par av dessa stora inomhus tropisk krukväxter på strategiska platser i ditt hem, kan det förvandla en enkel vanliga letar rymden i en vacker en. Några av vanligaste stora inomhus tropikhuset plantor:; Ficus; Palm; Dracaena; Norfolkön Pine; Citrus; Schefflera; Philodendron; Dieffenbachia; Inomhus tropiska Inomhusväxter kan hjälpa rening luften i ditt hus som de har kapacitet absorberande skadliga kemikalier. Dessutom kan de absorberar statisk elektricitet blott minskar mängden damm i ditt hem.

No comments:

Post a Comment