Tuesday 10 January 2012

Installera Cork Flooring

Remodeling någon del av ditt hus kan tyckas vara en skrämmande proposition på den bästa av tider och när du är på en budget blir det ganska stressigt. Golvet i ett hus gör stor skillnad i den totala inredningen i huset och alla hushåll ombyggnader som innebär golv kan visa sig vara ganska dyrt. Du behöver en golv alternativ som är hållbart men elegant, chic men ändå mysig och framför allt miljövänliga och billiga. Ange kork golv, som är mycket enkel att installera och lätt att rengöra. Installera kork golv inom områden som entréer, foajéer, kök och vardagsrum är ett utmärkt val. Cork golv kommer i plankor eller kakel och de kan limmas ner till det befintliga golvet eller så kan du köpa de samverkande de som är enkel att installera.
Installera kork golv är ett mycket bra alternativ, eftersom de är reptåligt, isolerande, flamskydd, motståndskraftig mot mögel och mjöldagg och har naturligt ljud och effekter absorberande egenskaper. Korken golv hållbarhet är stor och är så enkelt som att installera parkettgolv. Här guidar vi dig om hur du installerar kork golv.
Hur man installerar Cork Flooring?
Innan du installerar kork golv, måste du först ha en plan för hur du ska starta projektet och det material du kommer att behöva. För att underlätta installationen, skulle jag föreslå att du väljer kakel kork golv. Det första steget är att mäta måtten på rummet och beräkna antalet plattor kork golv du behöver. Du måste klippa några plattor för att passa storleken på golvet. Köpa flera extra brickor, ifall du skada någon samtidigt som man skär eller installera. Nu när du vet hur många plattor du kommer att behöva för att installera kork golv, låt oss gå på den mer komplexa delen av installationen.
För en sömlös kork golv installationen, måste du ha en sub-golv som är perfekt nivå och till och med. Korken golvplattor måste limmas mot en plan och jämn yta för att det ska ha en bra färdigt utseende. Du kan inte installera en kork golv över vinylgolv, linoleumgolv eller plankgolv. Du kan dock limma kork kakel på betong som är smidig, smuts fri och jämn. Om du har ett befintligt golv system som linoleum eller vinyl, måste du riv ut det och skruva på en plywood golvvärmemattan som är minst ¼ inches i tjocklek.
När du är klar med att installera ett undergolv som är jämn, är nästa steg att installera kork golv att tillämpa lim på baksidan av kork plattor och sedan placera dem på golvet. Det är bäst att dela upp ett rektangulärt rum i fyra kvadranter, starta sedan om korken brickor i varje kvadrant. När du är klar i en kvadrant, kan du fortsätta lägga plattor i nästa kvadrant. Låt plattorna torka i minst 30 minuter och peka på varje platta med en gummiklubba, så att det fäster till ytan. När en bricka trycks ner på golvet, kommer du inte att kunna vika den från sin position, så se till att du lägger korken kakel korrekt. När du har installerat korken plattor, är ditt jobb gjort. Du behöver inte slipa dem för att avsluta installationen kork golv.
Installera kork golv är ganska lätt och allt du behöver är en eftermiddag att göra det. Cork golv ger en mycket varm och jordnära Vibe till ett rum och som sådan installation kork golv i kök och bibliotek fungerar mycket bra. Cork kök golv är mycket populär och används mycket av inredningsarkitekter. Kork golv kräver inte mycket underhåll och som sådan är ett utmärkt alternativ för ditt hem.

No comments:

Post a Comment