Monday 9 January 2012

Installera Laminatgolv i trappor

Laminatgolv är en syntetisk golv produkt som består av flera skikt smält samman med hjälp av en laminering process. Dess inre kärna består av melaminharts och fibermaterial ombord. Laminatgolvet görs eller simulerad för att likna trä, marmor, granit och sten. Installera laminatgolv i trappor är ett bättre alternativ än mattor, eftersom det är mer hållbart än mattor, förutom att vara lika attraktiva och mer kostnadseffektiva än naturliga golvmaterial. Den är vattentät och även motstår färgning, blekning och slitage bättre än trä. Dessutom är laminatgolv finns i en mängd färger.
Installera Laminatgolv i trappor
Laminatgolv är lätt att installera, vissa laminatgolv har lim stöd för enkel installation. Om du undrar hur man installerar laminatgolv i trappor, så här är det korrekta förfarandet för det. , Trappan som måste omfattas bör saneras först. Ta bort allt damm, smuts, skräp, lim eller spik som kan förekomma i trappan, så att det nya laminatgolvet kommer att hålla bra till ytan. ; Med hjälp av ett måttband, lokalisera mitten av ytan på det översta trappsteget. Markera platsen med en markör eller penna. Gör detta för den främre delen (riser) av den övre trappan också. , Ta laminatgolv och ta bort den självhäftande. Placera den på trappan ytan, att se till att mitten på plattan läggs direkt över den punkt på trappan ytan tidigare märkt med markören. Jämn den ordentligt i trappan ytan. , Lägg övriga plattor, flytta åt vänster från mitten kakel. Flytta sedan till högra sidan av centrum kakel och sticka resterande plattor. , Upprepa samma procedur för främre del (riser) i trappan. , Upprepa hela proceduren för alla de återstående trappan. ; Punkter att komma ihåg, När du installerar laminatgolv på öppna trappor, dvs en trappa med några väggar på varje sida, få en snickare att göra allt efterbehandling. Annars kommer oavslutade kanter laminat utsättas visa. ; Av säkerhetsskäl rekommenderas det att limma laminatgolvet i trappan i stället för flytande det. Under inga omständigheter bör skum golvvärmemattan placeras under laminat för den flytande effekt. , Börja från översta trappsteget och arbeta dig nedåt. På detta sätt kan du undvika att trampa på nyinstallerat laminat. ; Om du tror att klistret inte är tillräckligt för jobbet, kan du överväga spikning i laminatgolv. Eftersom spikning kan skada laminatgolvet, kontrollera först tillverkarens rekommendationer. För spikning, användning pneumatiska (automatisk) spikpistol som kan minimera skador på laminat. , Medan installera laminatgolv på trappan, bör räcken inte ignoreras. Kontrollera att färgerna är väl samordnade. , Hur man kan skydda Laminatgolv
Efter installation av laminatgolv i trappor, är det viktigt att skydda de yttersta lagret av laminatgolv. Detta melaminharts fyllt slitage-skiktet skyddar ut lagret av laminatgolv. Eventuella skador på denna nivå gör att skriva ut lagret utsatta för och denna skada är mycket svår att reparera. Undvik att använda mycket hårda och frätande rengöringsmedel som innehåller stora mängder syror och alkalier. De kan ta bort melamin lagret från laminatet. Av samma skäl undvika stora mängder tvål tvätt-och rengöringsmedel, de lämnar också rester efter sig. Skursvampar innehållande stålull kan repa golv, därför bör de undvikas. För rengöring av golv, använd minsta möjliga mängd vatten. En blandning av vit vinäger och klart varmt vatten kan användas för djuprengöring. Efter rengöring, torka upp golvet med en torr handduk eller trasa. Låt aldrig någon vattensamlingar att stagnera på laminatgolv. Städa upp spill så fort som möjligt för att förhindra missfärgning. För att ta bort några små fläckar, aceton (nagellacksborttagare) utan risk kan användas. Andra försiktighetsåtgärder man kan vidta inkludera aldrig slipning, vaxning, kapsylering eller polering golvet. Även om du flyttar tunga föremål, möbler, utrustning, etc, använd glider möbler och även placera dörrmattor utanför huset för att samla smuts och skräp.
Laminatgolv är ett bra hem Utsmyckning teknik. Installera laminatgolv i trappor är relativt lättare än senare skötsel och underhåll. Så, hålla ovanstående punkter i åtanke för att få anläggningen till höger och se själv, hur laminatgolv förvandlar utseendet på din trappa, vilket ger den ett blankt, pipig rent utseende och bidrar till den estetiska skönheten i din inredning.

No comments:

Post a Comment