Sunday 15 January 2012

Kul tester för att ta

Alla älskar att ta roliga frågesporter och det kan inte finnas två olika sätt om det! De som säger att de tycker det är helt enkelt tråkigt att ta roliga frågesporter och hellre hålla sig borta från dem, är vanligt lögnare. Inte alla tar dem en allvarlig avsikt att känna sig själv eller få en inblick på deras karriär eller förhållande, men möjligheten att ta quiz är helt enkelt oemotståndlig för de flesta av oss. Trots, konstigt, fånigt och ofta konstig, frågesporter ge dessa säkerligen oss några bra skratt. Så, är du redo för lite lätt underhållning och skratt? Här är några roliga frågesporter att ta när du inte har något bättre att göra!
Kul Frågesporter att vidta för att hitta din stil Quotient
Vad väska föredrar du mest? ; Väska; Stora en som passar allt, En liten koppling; En modernare bowling bag; Coach, Fendi, Louis Vuitton; Vilka skor föredrar du mest? , Tennis, Loafers, Höga klackar, Boots, Open-tå pumpar; Vad skulle vara din favorit outfit för en utekväll?
Jeans och grimma topp, samma sak du hade på dig på jobbet, stram minikjol och flörtig top, svart tröja och smala jeans, Ett fint skuren penna kjol och en sidenblus, för en avslappnad kväll med dina vänner du slänger på din; sweatsuit , ja samma som du bära medan du tränar, Lösa byxor och baggy t-shirt, Träningsbyxor att säga sexig på rumpan, Band T-shirt och chuckar, Abercrombie tank top och Seven jeans, Dina svar
Högst 1's: Du är en mycket avslappnad typ av person som värdesätter komfort mer än stil.; Mest 2: s: Du helt enkelt ge ett dugg om stil och ditt utseende i allmänhet.; Mest 3's: Du är en wannabe fashionista som tror på att göra djärvt mode uttalande.; Mest 4: s: Du har en hygglig känsla för mode, men tror på att bagatellisera det.; Flesta 5: s: Du är en absolut fashionista som inte skulle kliva ut ur sitt hus utan hennes designerkläder.
Roliga frågesporter att vidta för att känna din personlighetsstörning
Du planerar en kväll tillsammans med kompisar och de Avbryt på dig, vad skulle ni göra? ; Fråga dem varför, Reta dem för att de glädjedödare och planera kvällen med någon annan, säger "nästa gång" och lovar att planera några andra bra kväll med dem, känner mig sårad och avvisade därför att du var verkligen ser fram emot denna kväll ut; Feel glad, du ville iallafall stanna hemma, Var nonchalant om det hela, om du visste att du skulle dö i morgon, hur skulle du spendera den sista dagen i ditt liv?
Försök att känna världen så mycket som möjligt, Festa och ha skitkul med vänner och familj, uppfylla en dröm som du alltid har närt; gråta, Spendera lite kvalitetstid med nära och kära, kontrollera den slutliga versionen av din vilja och göra arrangemang för din begravning , du har blivit ombedd att skriva en uppsats, vad skulle vara din strategi? ; Man knappt kan vänta starta det direkt som att det vore kul, Fortsätt dillydallying ett par dagar och hoppas att din lärare glömmer papper, Lägg i en mycket tankearbete för att ta reda på exakt vad förväntas av dig; Håll gnälla och klaga, du alltid hatat papper; Du planerar att börja tidigt så att du kunde avsluta det snabbt, planera noggrant och skriva lite varje dag, och två av dina nära vänner är involverade i en kamp, ​​vad skulle du göra? ; Få dem att reda ut sina meningsskiljaktigheter genom att sammanföra dem, Lys upp stämningen genom krackning dumma skämt och att göra dem skratta; Välj sida, blir upprörd själv, definitivt vill förbättra situationen men vet inte vad jag ska göra. , Skulle inte störa. Det finns där problem och de kommer att behöva lösa det; Dina svar
De flesta 1: s: Du är en mycket praktisk och lösningsorienterad person.; Flesta 2: s: Du är en Happy Go Lucky person som älskar att njuta litet njutningar livslängd.; Mest 3's: Du är en optimistisk som älskar tänka klart. Du hatar att göra livet onödigt komplicerat.; Mest 4: s: Du är en gnällspik som blir upprörd lätt.; Flesta 5: s "Du är en entusiastisk person som tar starkt intresse för allt omkring dig.; Mest 6: s: Du är en noggrann planerare med en okomplicerad metod i livet. Ibland kan du upplevas som okänsliga och rättfram person.
Kul Frågesporter att vidta för att Hitta din dating Skills
Vem hänger du ut med, på fester? ; Du sticka med dina vänner, umgås med främmande människor, man aldrig får ett bjuda in till fester, göra ett drag mot den hetaste person på festen, du utbytt antal med någon på festen. När tror förväntar du dem att ringa dig? ; I ett par dagar; senare samma natt, Aldrig, som vanligt; Vet inte, men du kommer att vänta otåligt på att telefonen ska ringa; Du försöker hitta vägen till de drycker disk på ett trångt parti när du ser en snygging som står i din väg, vad skulle du göra?
Knacka försiktigt hans / hennes axel; röra vid hans / hennes arm; ta en annan väg; Knock sin från fötterna genom att stöta onto dem, Du är på en blind date om du kämpar för att komma igång konversationen. Vad skulle ni göra att övervinna uppehåll i konversationen? , Gör en bra humor av situationen, Fråga dem om deras arbete, att göra en ursäkt och springa iväg, Prata om dina vilda äventyr i en del övergivit gud plats; Dina svar
De flesta 1: s: Du vet hur man spelar det rätt när det gäller att dejta.; Mest 2: s: Man spelar ganska svårfångad vad du vill.; Mest 3's: Du är en fullständig novis på detta område och ett hopplöst också.; Mest 4: s: Du framstår som ett desperat kandidat som skulle dagen någon med två fötter.
Om du är särskilt intresserad av roliga frågesporter att ta med din pojkvän, kan du hänvisa till vår artikel om kärlek frågesporter för par. Vi har också ett bra samling av roliga frågesporter för flickor. Man kan också läsa, roliga frågor att lära känna någon, kul saker att göra när du är uttråkad; Fun Fråga Pojkvän, Random frågor att lära känna någon, Det var några roliga frågesporter att ta medan du är uttråkad eller helt enkelt vill ha ett gott skratt. Resultatet analys enligt denna artikel är avsett endast för nöjes skull och borde inte bli tagen på allvar.

No comments:

Post a Comment