Saturday 21 January 2012

Lekrum Idéer

Ett barns lekrum är platsen där lilla spenderar den mesta av sin tid att leka med syskon, vänner eller ensam. Behöver man inte en ledig plats att konvertera den till ett lekrum. Mängder av människor gör sina källare eller attics att bilda underbara lekrum för sina barn. Hela idén att skapa ett lekrum är att stimulera barnets tankeprocess och öka hans eller hennes kreativitet. Dessutom barns lekrum är bra talarstolarna till vuxna att frigöra sin kreativitet också.
Man kan ha en inredningsdesigner design barnen lekrum. Men det är inte så svårt att konstruera en. Det kräver bara lite kreativitet och massor av iver för att genomföra planen till uppfyllelse. Låt oss ta en titt på några lekrum tankar som hjälper dig att designa ditt barns lekrum.
Barn Lekrum Idéer
Lekrum Flooring lärdomshistoria; Vid valet golv för lekrummet är det bäst att köpa skum och gummi barns vänliga golv. Denna typ av golv är vattentät, lätt att rengöra, stötdämpning och hållbara. Det mjuka skum golv kommer att bryta intensiteten i ditt barns höst och kommer att fungera som en skyddande yta. Gummimattor är också bra golv alternativ som de är bra ytor för barnen att ramla och välta. Carpet kakel är ett annat alternativ att man kan undersöka.
Lekrum Wall lärdomshistoria; Ett bra alternativ för väggarna är vinyl väggdekorationer. Vinyl väggen konst beläggningar finns i alla möjliga mönster och färger. Den bästa delen om att få dessa beläggningar är att de lätt kan tas bort från väggen, utan att orsaka några skador på väggen. Det skyddar också den ursprungliga väggen. Fördelen med valet av beläggningar vinyl konst över färgen är att den lätt kan ersättas. Barnen växer och deras intressen förändras dock ommålning av väggar varje år är inte möjlig. Det är lättare att ändra vinyl täcker. Dessutom kan du placera härliga stora mjuka brädor, skivor kork, svarta tavlor och byggt i bokhyllor på väggarna. Detta ger väggen ett mer interaktiv och tilltalande utseende. Läs mer på barnen idéer rum målning.
Lekrum Möbler Idéer; ditt barn behöver en liten bord och två eller tre små stolar (enligt ditt barns storlek) för honom att spela och arbeta med. Du kan också hålla ett litet soffan ett hörn, kallas läshörna där ditt barn kan sitta och läsa hans eller hennes favorit historia böcker. Gungstol skulle också vara bra. Bokhyllor är också viktigt komponenter i ett lekrum. Se deras höjd är ungefär höjden av ditt barn, eller annars ditt barn kommer att få svårt att ta eller hålla tillbaka böcker. Att ha en klä upp station är också en bra idé eftersom barnen älskar att anta. Få en liten tabell med lådor och fäst spegeln. Få lite kostymer av älvor, brandmän, läkare, etc. för att klä på. Läs mer på idéer leksak lagring och barn möbler.
Lekrum Decorating idéer och teman, det finns ingen gräns för vad du kan göra med ditt barns lekrum och det tema du väljer. Du kan komma upp med varje tema som du vill och få den levande i lekrummet. För att förstå hur man ska gå ett tema, låt oss betrakta ett exempel på en "Musse Pigg tema". På väggarna kan du antingen få Musse och Mimmi mus målades på väggarna eller har mjuka brädor med Mickey's face sträcker sig från mjuk styrelsen. For skåpet få en stor Musse formade en byggd med bålen på Musse öppnas som garderoben. Books och leksaker kan gå på detta.
Kritor, målarfärg och andra objekt båtar kan gå in i rollen som Mickey skåp, som ska fungera som små behållare. Ansiktet fungerar som annan skåp jordbruksföretag olika artiklar som böcker, leksaker, etc. Ha en litet bord byggd med små avföring för ditt barn sitta och göra hans eller hennes hantverk arbete. Måla bordet med en Musse tebjudning tema. Måla stolarna också med några scener från Musse karikatyrerna. Du kan också köpa några Musse marionetter och hänger dem runt i rummet för ditt barn att leka med. For lekrum förvaring idéer, du kan ha kistor med inbyggd trä och Musse kulisserna målade på dem. Barnet kan lätt dra ut och sätta i hans eller hennes leksaker och när så erfordras.
Några andra teman som kan integreras i lekrummet är; Jungle tema, Dinosaur tema, Ballerina tema, pirat-tema, Cowboy tema, Fairy tema, Sea World tema; Beach tema, trädgård tema, blomma tema, Butterfly tema, Celestial tema; Bil tema; Tåg tema; Candy tema; Fotboll tema; seriefiguren tema; Se vidare på:; lekrum Decorating Idéer; Kids Sovrum Decorating Idéer; Game Room Idéer; Vi vet alla hur fort barn tappar intresset något de var så fascinerad av och hur deras fokus vänder sig till något annat. Det går inte att hålla renovering av rummet enligt deras modenycker därmed är det viktigt att inte ryckas medan dekorera rummet. Välj lekrum inredningsidéer som kommer att växa tillsammans med barnet och kommer inte att se tafatt efter fyra och fem år. Hope dessa lekrum idéer hjälpa ge dig några idé om lekrummet designing!

No comments:

Post a Comment