Tuesday 3 January 2012

Lila sotning

Sotiga ögon har styrt över världen i natten att kompensera för ett bra tag. Inte konstigt de är mest eftertraktade ögonmakeup stil. Om väl görs, sotning frammana en gåta och mystik för bäraren. En annan intressant utseende att man kan bära är den, lila sotade ögon. Färgen på kungligheter, lägger bara till rikedom och storhet utseendet. Den lila sotade ögon är extremt lätt för att göra hemma med rätt smink. Blandning av färger är allt du behöver göra för att få rätt nyans av lila för ögat. Så, här är hur man gör en lila sotning med rika mörka färger.
Hur man gör en Purple sotning
Steg # 1, Det första steget för att bära sotade ögon ser är att förbereda ögonlocket. Ofta, som ni måste ha sett, blir makeup fastnat mellan veck och börjar smälta. Således hålla ögonlocket oljefria använda en ögonskuggsbas kallas primer. Sandskädda lite av MAC: s färg som bas och låta arbetet börja!
Steg # 2, därefter tillämpa eyeliner längs gränsen till din övre öga lash. Du kan använda en lila kajal om du vill, annars svarta kommer att bli bra också. Låt eyeliner dra ett tjockt streck i mitten. Om du vill ha en skvätt skimmer, använda en juvel tonas eyeliner. Läs mer på sotning makeup.
Steg # 3, startar nu smetas eyelinern. Detta kommer att göra botten av ögat (mot övre fransarna) mörkare än resterande del. Det viktiga är att smeta linern väl, så att ögonskuggan ser lysande.
Steg # 4, snart eyeliner är helt kladdig och har en disig blick, torka av ett ljusare nyans av ögonskugga igenom mitten. En champagne skimrar kommer att ha en trevlig effekt på sikt sotade ögon. Återigen se till att eyeliner och skimret är väl smutsig. Läs mer på sotade ögon ser.
Steg # 5, sätta Nu på skvätt lila i mitten av ögat. Du måste smeta på nytt. Återigen mörkare blir mot den övre ögonfransar och det kommer att lätta upp när du flyttar upp. Alla färger måste blanda väl. Gång för blandning och sammanslagning är gjort behöver du ge dina sotiga ögon till en figur.
Steg # 6, Med penseln som du har använt för att skapa magi sotade ögon, forma ögonskugga. Använd en ögonskugga, närmast din hudfärg ge form, om du inte kan bli av med mörk ögonskugga.
Detta är hur du får en lila sotning. Resten av din makeup att misslyckas som förgyller din sotiga ögon. Minimal smink, eller ett nakenbad makeup, som kommer närmare din faktiska hudfärg kommer att fokusera uppmärksamheten på ögonen. Om du inte vill bära make up på resten av ditt ansikte, bära en läppglans. Your läckra läppar och ögon rökig kommer att räcka för att göra huvuden vända!
Du kanske vill veta mer om, Mörkt Eye Makeup, Utterly Gorgeous Eye Makeup, sotning teknik; Använd en ögonfransböjare för att göra dina ögonfransar ser långa och tjocka. Ett svart eller transparent mascara kommer att förbättra dina ögonfransar. Till sist, för att göra charm lila sotning fungerar för dig, bära en klänning som komplimanger den utgör. Så det här handlar inte bara om sinnlig ögon, men en sinnlig du också!

No comments:

Post a Comment