Saturday 28 January 2012

Lim Mouse Fällor

Vi vet alla att möss angrepp kan vara skadliga för människor. Bortsett från att bära och smittspridning, kan möss också orsaka skador på hemutrustning. Dessa gnagare får inte förekomma före dig, men kan du känna deras närvaro med hjälp av skyltar, som spillning, tuggas papper, tyg, etc. En gång deras förekomst i huset upptäcks kommer du att tänka på en metod för möss utrotning. Medan vissa människor väljer att hålla en katt i huset, andra kommer vara intresserade av fällor och möss repellerande medel. Mus fällor används ofta för att bli av med dessa gnagare. Det finns många olika typer av mus fällor, som antingen dödar eller mus fälla. Om du inte är intresserad av att döda möss kan du ta till levande fällor. Den här artikeln handlar fällor lim mus, som är mycket utbredda för att fånga möss och råttor.
Vad är en Glue Mouse Trap
Vi vet alla att det finns olika typer av mus fällor. Medan vissa fällor döda fångade musen omedelbart, kan andra undvika just den fångade musen från att fly. Lim fälla består av en klibbig yta för musen för att få fast, tills det tas bort från ytan. Vid fällor lim mus, naturliga eller syntetiskt bindemedel används på plana ytor, liksom, fack, kartong, etc. Dessa kladdiga mus fällor kan utnyttjas som sådan eller tillsammans med musen fällor beten. Om inget bete, då också, möss som oavsiktligt köra över kommer det att bli instängd. Däremot kan beten locka möss till fällor och så är dessa fällor mestadels används med bete, liksom, matrester eller extrahera från tillverkarna av dessa fällor. Vanligtvis är bete placerad i centrum av den klibbiga ytan. Om tillverkaren har lagt till vissa doft att limmet, så att attrahera möss är alltså bete behövs inte. Möss får dra till sig doften eller bete och fastnar för den klibbiga ytan. Det förblir fast, tills du tar bort den genom att hälla vegetabilisk olja över den klibbiga ytan. Limma mus fällor visat sig vara mycket effektiv och de använda lim finns också icke-giftiga. Dessa fällor används för inomhus bekämpning av gnagare, som lim, om fällan används utomhus, kan få ineffektivt på grund av damm och andra sådana faktorer.
Sticky Mouse Fällor - Humana omänsklig eller
Medan lim mus fällor används mycket, djur aktivister och djurskyddsorganisationer motsätta sig användningen av dessa fällor som avser att använda sådana fällor omänskliga. Enligt vissa studier, djur som fångats i fällor lim lider extrem stress. De kämpar hårt att frigöra sig från limmet och i denna strävan skada sig. De tenderar att lite off deras lemmar och andra kroppsdelar på grund av frustrationen. Bortsett från det, avföring de och urinera ofta på grund av extrem rädsla och frustration. Om dessa fällor som inte kontrolleras regelbundet, få dessa djur svalt, kvävs och torkade och slutligen dör inom tre till fyra dagar. Så, lim mus fällor anses omänskliga och är förbjudet i många regioner. I vissa länder är lim fällor får använda för jordbruksändamål bara. Om du inte är intresserad av att använda lim fällor kan du välja något av humana mus fällor som fungerar.
Läs mer på:; Bästa Mouse Trap, hemgjord Mouse Trap, kort sagt, lim mus fällor effektiva fångstmetoder möss, men uppges vara omänskliga. I en del regioner är dessa fällor förbjuden. Så om dessa fällor är tillåtna i din region kan du använda dem. I sådana fall se till att kontrollera dessa fällor regelbundet och om det finns fastnat möss-, utgivnings dem i naturen, snarast möjligt, så för att undvika ovan nämnda tortyren. Annars går för mus fällor som inte dödar, liksom, den levande fällor.

No comments:

Post a Comment