Sunday 15 January 2012

Linoleum plattor golv

Linoleum plattor golv är en ganska populär golv som passar bäst för både bostäder och kommersiella syften. Detta tåliga golv är nästan 150 år gammal och är still going strong och robust. Linoleum kakel golv finns i olika färger och mönster och kan ge en chic utseende till ditt hem. Plattorna gör också bra bänkskivor till kök och badrum golv i ditt hem på grund av sina vattenavstötande. Linoleum plattor golv är också motståndskraftigt och kräver minimalt underhåll. De har en förväntad livslängd på flera decennier. Skador på detta golv är lätt repareras också. På grund av dess antimikrobiella egenskaper är det också används i skolor och sjukhus. Linoleum plattor golv är ett bra val för kontor samt på grund av deras låga statiska friktionen. Så vad är denna linoleum plattor golv av? Varför kallas det en naturlig golv? Och hur lägga linoleumgolv? Låt oss se!
Linoleum klinkergolv Egenskaper
Linoleum är en naturprodukt som är tillverkad av förnybara resurser enligt nedan:; Linoljefärg: Denna olja utvinns ur linfrön på lin. Linolja tillsammans med en harts (tallolja - en återvunnen biprodukt av kraftpapper industrin) används som främsta ingrediens att göra linoleum. ; Rosin: Linoleum är garanterad leverans med ett annat ämne Artoleum i bindemedel kallas harts. Detta är utkrävs från tallar. Rosin hjälper att öka flexibiliteten i linoleum. , Kalksten: Kalksten är en av de viktigaste ingredienserna i linoleum och stöd för att främja en solid bas för golvmaterial. , Trämjöl: Detta är ett fint träpulver som används för bindning färgpigment tillsammans. Det ger också en smidig touch till golvet. Bortsett från detta är kork mjöl används också som en av ingredienserna för att upprätthålla colorfastness. ; Jute: Naturlig jute är en vital och ekonomiskt beståndsdel i detta golv och tjänar till att göra av golvbeläggning. ; Pigment som används i linoleum plattor golv är oftast miljövänliga och som framställs av naturresurser som växter. Linoleum kakel golv är av olika slag. En av de mycket hållbara alternativen är inläggningar linoleum plattor golv i vilket fasta plattor av linoleum plattor binds samman. Så vill du träna på egen hand linoleum plattor golv? Nåväl, låt oss lära sig att gå om det!
Installera Linoleum kakel golv, rengöra golvet: Innan montering av linoleum plattor för ditt golv, se till att golvet är glänsande sans all smuts som olja, färg och stötar. ; Utjämna Våning: För att göra golvet släta, förbereda en blandning av Portland cement spackel och några jordnötssmör. Applicera pastan på golvet och låt torka. ; Förbered Linoleum Klinker: Slipa ytan noga att kontrollera jämnhet i golv basen. Att acklimatisera linoleum plattor, placera dem i rumstemperatur i ett par dagar (så att brickorna inte blir spröd), Börja med Golv:. Börja med fastställande av linoleum plattor. Men först krita en linje för att fastställa gränserna för kakel. Om det finns problem vid fastställande av plattor i hörn, använd en linoleum kniv att skära av kanterna lite och sedan försöka fixa dem. För att få fina och skarpa hörn bör mitra skarvar av plattor kapas i 45 grader. , Täta Golv: Täta golv med 100% lösningsmedel lim. Din linoleum plattor golv är redo att leka på! ; Bort Golv Linoleum Tile
Efter egen installation av linoleum kakel golv, tvivlar jag på om du vill ta bort den! Ändå får vi se hur du tar bort golv linoleum kakel. Avskaffandet av plattor beror främst på vilken typ av lim som används för att försluta golv. Men innan du går till våning bort, måste man se till att det gamla golvet saknar asbestfibrer som är skadligt för miljön. Avskaffandet av linoleum plattor golv görs vanligen med hjälp av linoleum knivar och en skrapa för att ta bort lim. Kokande vatten används för att mjuka upp limmet bindande så att plattorna kan avlägsnas med lätthet.
Linoleum plattor golv är en miljövänlig typ av golv och är lätta att underhålla. Endast vård som måste tas är det inte bör vara över med fukt som alltför mycket väta kan förstöra strukturen på golv. Linoleumgolv avlägsnande är definitivt en mödosam process. Men linoleum plattor golv om väl underhållna kommer aldrig att höja behöver för att få bort. Ett annat intressant faktum om detta golv är att det kan återvinnas som linoleum är biologiskt nedbrytbart! Och ja, det är definitivt en tävling för att de annars normalt används keramiska plattor golv. Så jag hoppas du har lärt dig en hel del på linoleum plattor golv från denna artikel.

No comments:

Post a Comment