Wednesday 25 January 2012

Microdermal Piercing

Microdermal piercing är en typ av semi-permanent kropp piercingar. Det är också känt som hud ankring eller microdermal implantat. Microdermal piercing sker på ett kort tidsintervall i jämförelse med andra. Det är bekvämt och enkelt att hantera. Vill lägga till dessa ser det estetiskt tilltalande. På grund av alla dessa skäl, blir det snabbt en ilska. Låt oss samlas några grundläggande kunskaper om microdermal piercing. Läs mer på olika typer av piercing.
Microdermal Piercing arbetsordningen
The microdermal piercing förfarandet inleds med val av smycken du vill följa din hud. Du hittar många pärlor och pärlor på marknaden att välja mellan. De skruvas fast på ett ankare. Således kan du ersätta dem med en annan när du vill. De flesta av de microdermal piercing smycken liknar ett ankare med hål i det. Din hud följer genom dessa hål så att microdermal sitter ordentligt. Det finns några smycken som saknar hål. Nu--en dag, sådana microdermal piercing smycken föredra eftersom de är lätta att ta bort.
Din hud dvs den del där du vill ha microdermal piercing kommer att steriliseras med ett kirurgiskt snår. Den exakta platsen för piercing kommer att märkas med ett kirurgiskt bläck och en tandpetare. Den markerade hud avlägsnas med hjälp av en dermal punch. En dermatologisk punch är en slags kirurgiskt instrument. Det skiljer sig från Kirurgiska nålar eftersom det inte skilja huden men tar bort vävnader. Nu kommer den professionella Använd pincett för att infoga microdermal ankaret i huden. Han kommer sannolikt att hålla ankaret i vertikal position så att den glider ned i huden. Han kommer att driva på ankaret ytterligare nedåt i en böjd riktning. Ankaret bör vara parallell med ytan annars kommer se lutande eller krokiga. Med denna är microdermal piercing förfarandet klar. Läs mer på microdermal implantat.
Microdermal Piercing Eftervård
Mänskliga kroppen har en naturlig förmåga att läka en skada.Därför lämnade piercing såret ostörda faktiskt kommer att göra det möjligt att läka ordentligt. Ändå kommer ta hand om den genomborrade platsen hjälpa till återhämtning. Microdermal piercing orsakar blödning. Så snart blödning slutar, bör du täcka den genomborrade området med ett bandage. Detta kommer att skydda den från bakterier och vatten, och därmed kommer att behålla hygien. Bandaget också hålla genomborrat ankare på sin plats. Ändra inte bandage eller försöka att rengöra huden under den. Låt den utan alla typer av störningar tills du hittar kanterna curling upp. När bandaget blir bort, måste du hålla hygien i genomborrat huden. Rengör den med ljummen saltlösning. Se till att du inte mer än göra ren huden. Gör det bara en gång om dagen. Det kommer att läka i 1-3 månader. Avslaget andelen microdermal piercing uppskattas till 2%.
Microdermal Piercing Removal
Du kanske vill ta bort microdermal piercingen när du känner uttråkad med det eller ankaret har själv börjat förkasta. Oavsett vara anledning är borttagning av microdermal piercing alltid lite svårt. I de fall smycken är förankrad i huden ordentligt, måste du gå till en professionell. Om det inte och du känner att du kanske kan ta ut så här. Rengör huden med en kirurgisk scrub. Bryt huden runt ankaret genom att vrida pärla eller pärla. När huden är skadad, dra smycken ut. Alternativt kan du använda skalpell för att göra ett litet snitt för att visa den underliggande smycken och ta bort den. Naturligtvis är det hela proceduren smärtsamma och gör ont.
Läs mer på:; Risker av piercing, effekter av piercing, Microdermal piercing kostnaden kan variera från ställe till ställe. Det kan kosta dig ca $ 75. Microdermal piercing som kan göras bokstavligen på någon del av kroppen. Förfarandet är lite komplicerat, därför ska du besöka en professionell för att få det gjort. Följ alla anvisningar för eftervård att ha en bekväm och säker läkning.

No comments:

Post a Comment