Monday 2 January 2012

Päronformad kropp

Som ni alla vet, är varje människa unik och har en unik personlighet. Detta står nästan sant för kvinnor, som äro utrustade med eviga skönhet och olika kroppsformer. Vissa kvinnor har en perfekt timglasfigur och vissa är naturligtvis storleken noll. Vissa kvinnor är äpple form och en del har en päronformad kropp. Kvinnor med timglasfigur ser bra ut i nästan varje klädsel. Men kvinnor som inte har ett timglas figur, måste vara uppmärksamma på deras stil och mode kvoten, som även ett litet misstag i valet av outfit kan förstöra ditt utseende. Så att välja rätt passform är mycket viktigt att dölja dessa inte-så-perfekt kroppsdelar, för kvinnor med päron formad kropp. Denna artikel kommer delar vissa hemligheter om mode kläder som kommer att accentuera utseende och skönhet för kvinnor med päron formad kropp.
Päronformade Body Fashion
Att känna till karossen är ett viktigt steg för att välja rätt kläder. Problemområdet hos kvinnor med päronformad kroppar är deras lägre kroppen (nedanför midjan). Lår, skinkor och höfter är i allmänhet större än resten av kroppen och bysten verkar medium grund av det stora bottenyta. Sådana kvinnor har rundade höfter och ett brett bröstfena struktur, som gör dem ser bred i botten. Men denna obalans kan täckas och användas till sin fördel genom att använda päron kläder forma kroppen, att gömma dessa otäcka områden. Så om du också har en päronformad kropp, lära sig att få rätt utseende genom att välja rätt kläder, genom att följa några modetips för kroppsform, att du är född med.
Jeans: När det gäller daglig fritidskläder, är det viktigt att hitta rätt passande jeans. Gå för boot cut eller raka jeans passa istället för smal passform sådana. Den smala passform jeans markera dina vida botten och rundade lår. Så håll dig till chic par jeans. Försök att få mörka jeans. Det skapar en illusion av tunna ben och gör att du ser snygg och smal.
T-shirts: Medan slå sig ihop med jeans se till att dina toppar är tillräckligt långa för att nå midjan men tillräckligt kort för att ge dig den perfekta utseende. Toppar når midjan, markera midjan, så undvika att bära toppar som går utanför din midja. Vid toppar, gå för färska och ljusa färger. Du kan också bära en topp grimma hals, om du har rätt axlarna att bära bort det. Det kommer definitivt att göra en fantastisk klubb klädsel.
Kjolar: päronformad kvinnor har i allmänhet tung lår och tunga kalvar. I sådana fall bör du undvika att bära tät och korta kjolar. Gå i stället för knälång eller te längd kjolar som döljer din runda lår. Undvik rakt snitt kjolar och välja en formad kjolar, utsvängda kjolar eller runda paraply formade kjolar. De kommer att se fantastisk på dig. De gör också att du ser några inches högre.
Festkläder: För parti kläder, du kan experimentera med olika necklines och midjemått. Samtidigt välja klänningar för fester, se till att du bär en outfit som accentuerar överkroppen inklusive axlar, armar, hals och byst linje. Linnen, låg hals, fastspänd kläder är perfekt för kvinnor med en päronformad kropp. Den markerade överkroppen tar bort all uppmärksamhet medan distrahera den från botten. En underbar V hals, är svart utsvängda klänning med imperium midjan ett fantastiskt val för en päronformad kropp.
Skor: Nu har du en rättvis bild av päronformad kropp kläder. Nu måste du veta något om skor. När du väljer rätt kläder, kombinera den med rätt skor är också viktigt. Den chica fastspänd sandaler kommer att se bra ut på dig, om du vill gå till hälarna, välj sedan skor med tunna klackar, som skapar illusionen av smalare ben. Undvik att bära ljusa färgade skor med breda remmar som de få dig att se små och tunga. I skor också, gå på färskt ännu milda färger.
Tillbehör: Stick till regeln. Satsa på slimmade och fastspänd tillbehör. Och som de säger minsta är den bästa. Undvik overdecorating baken eller gör något som drar uppmärksamheten till din underkropp, såsom flashigt bälten. Håll dig borta från dem ankelband och andra foten tillbehör. Å andra sidan har du möjlighet och utrymme att spela med din hals, hand och tillbehör hår.
Nu vet du hur man gör huvuden tur. Så, skjul alla hämningar, välja rätt kläder för din päronformad kropp, och lägga till ditt charmiga leende med massor av självförtroende. Och du är redo att rocka världen.

No comments:

Post a Comment