Saturday 14 January 2012

Party spel för vuxna

En part är tänkt att vara roligt och fyllt med galenskap. Och folk som organiserar festen och gästerna, båda är medvetna om detta faktum, varför trycket på värden! Värden har att vidta alla möjliga ansträngningar för att göra partiet gunga. Sällskapsspel är ett enkelt sätt att säkerställa detta. När det finns roliga fest och isbrytare för vuxna, börjar de automatiskt att interagera med människor de mött för första gången. Kul spel för vuxna hålla dem upptagen, och inte ge någon en chans att bli uttråkad. Det finns massor av partyspel till vuxna, bör man välja lämpliga spel, beroende på var partiet och antalet personer som kommer att delta. Följande är några av de bästa partyspel för vuxna.
Bra Party spel för vuxna
Är det mig: Detta är en av de bästa partyspel för vuxna särskilt när stora grupper berörs. När gästerna anländer till festlokalen, ge var och en av dem en chit med ett antal skrivet på det, säg inte varför antalet har getts, få dem att känna att det är för några spel med vinst. Nu här är vad du behöver göra, göra chits med en helt galen frågor om dem, se till att antalet chits är lika med antalet gäster. Du kommer att behöva detta arbete innan festen. Talar om frågor, frågor som "vem är hemligt som vill flirta med XYZ", "vem tänker att detta parti är oerhört tråkigt", "som funderar på att köpa exakt samma klänning som Batman" etc. Du kan vända det här spelet till en av de bästa partyspel för vuxna när man dricker genom att ställa frågor som 'som har haft fjärde eller femtedelar redan ikväll "," vem är begäret att göra back flips här, just nu ", etc. Nu när festen börjar, frågar gästerna om de har numret. Berätta för dem vidare att de skulle säga "det är jag", inte säga när eller varför. Nu ringa alla slumptal, be den personen att stå högt och ställa frågan. Du kommer att se uttrycket i den stående person förändras måste ni först se spänning och sedan pinsamt! Alla är noga med att älska detta spel! Denna grupp spel för vuxna är säker mycket roligt när folk är lite berusad.
En rörig Game: Detta är en av de bästa spelen middag. Som namnet antyder är det här spelet lite rörigt, men är också mycket roligt! Detta är en av partiets inomhus spel för vuxna. Dela gästerna i grupper om två. När grupperna är gjort, be det första paret att komma i mitten av festsal, överlämna dem ett ägg och förklara vad de ska göra med ägget? Tja, det är en mycket enkel uppgift, att parterna måste stå med ryggarna mot varandra, placera ägget en liten bit under tillbaka, nu uppgiften börjar. Allt de behöver göra är att placera ägget på marken utan att bryta den! Paret som lyckas med detta, vinner! Du kan ge par med förkläden så att deras parti klänningar inte blir smutsiga.
Tricky Spel: Fördela papperspåsar bland gästerna har varje gäst att ha en papperspåse. Nu begära att sätta påsen på huvudet. Vad de ska göra är att ta bort allt de bär som inte är ytterst nödvändigt, men bara under loppet av två minuter. På räknar till tre, starta spelet. Maximal gäster kommer att ta bort strumpor, mössor och alla andra objekt kläder, de kommer inte inser att de ens kunde ta bort papperspåse! Gästerna som inser detta innan tiden är slut, vinn priser. Detta är en av de bästa partyspel för vuxna mindre grupp.
Burst ballongen: Detta kanske låter en barnslig lek, men det är faktiskt ett roligt partyspel. Skriv ner roliga och galna order chits av papper, vilket kan vara något liknande utföra en pole dance, tala bara meningslösa saker i tio minuter, härma din partner, etc. Sätt dessa chits inne ballonger, blås upp dem och placera dem på en stol utan händer. Nu ber gäster att komma fram en efter en, allt de behöver göra är att sitta eller balansera sig på ballongen med sin fulla vikt endast i 3 sekunder, om de inte gör det, de måste göra vad som begärs i chit !
Det var några av de bästa underhållande partyspel för vuxna. Utnyttja alla dessa partyspel för vuxna att göra din fest rocking!

No comments:

Post a Comment