Sunday 22 January 2012

Peony Tattoo

Blommor har alltid fascinerat det mänskliga sinnet med sina ren skönhet och förtrollande doft. Så, har inga tvivel blommig tatuering mönster har alltid varit ett populärt val, speciellt bland kvinnor. Dock många män föredrar också att ha blomma tatueringar eller snarare kombinera dem med andra djärva tatueringar, för att skapa ett balanserat utseende. Förutom skönhet, blomma symbolism annan omständighet som står för den popularitet blomma tatueringar.
Blommor tatueringar är inte bara en fröjd för ögat, men de står för några djupa symbolisk innebörd. Rosor, lotusblommor, körsbärsblom och krysantemum är några blommor som är omhuldade inte bara för sin skönhet, men de betydelser knutna till dem också. Liksom alla dessa blommor, blommor pion har en rik historia av att vara en viktig del av flera kulturer, och detta är anledningen till pion tatueringar har fått stor skala popularitet över hela världen. Läs mer om krysantemum tatueringar och Cherry Blossom design tatuering.
Peony Tattoo Symbolik
Pionen blomma har en särskild plats i kinesiska och japanska kulturer och deras traditionella tatueringar. I Kina, pion är en symbol för lycka, välstånd, liksom välstånd. I den japanska kulturen, skulle det kunna innebära samma sak, dvs rikedom och lycka. Men, pion blomma förknippas med gamla japanska kortspel och så kan denna blomma tatuering också innebära maskulina egenskaper som, vågade eller risktagande attityd på samma sätt som spelare som spelar spelet med den anda att nästa satsning kan vara pågå honom. Pion kan också symbolisera de "devil-may-care" typ av inställning av Samurai krigare som lever varje dag med andan att det kunde vara den sista dagen av sitt liv. Men i asiatisk konst, är pion blomma används för att symbolisera kvinnlig skönhet och våren.
Utöver dessa kan pion representera ömtåliga eller flyktiga karaktär tillvaron, ambition, målmedvetenhet och medlidande, medan den för gift, pion är symbolen för lyckligt äktenskap. I Europa är pion vanligen i samband med jungfru Maria, tvärtemot symbolismen av denna blomma i japanska kulturen. I Europa är denna blomma också kallade "ros utan törnen". Pion blomma är verkligen omnämns efter "PEON", som var elev till Asklepios. Asklepios är grekiska guden för medicin, som snart blev avundsjuka på hans student "PEON". Enligt den grekiska mytologin räddade annan grekiska guden Zeus PEON från vrede sin lärare genom att vrida honom till en pion blomma.
Peony Tattoo Designs
Man kan skapa oändliga tatuering mönster med pion blommor, med slående färgkombination. Vanligtvis är blomman skildras i djupröd, men det kan komma i ett spektrum av färger, från vitt, rosa till rött och gult. Men, kan i allmänhet pion tatueringar hittas ofta på olika nyanser av rött, med gröna blad. De stora röda kronblad av pion blommor, hoprullade lite i kanterna kan titta verkligen utsökt i någon del av kroppen. Du kan placera pion blomma tatuering på armar, axlar, rygg eller ben. Den lilla pion tatueringar kan se lika bra på fötterna också.
I traditionella japanska mönster pion tatuering, är denna blomma dock, kombinerat eller hopkopplad med japanska lejon. Det är förmodligen gjort i syfte att balansera ferociousness och kraften i lejonet, det känsliga och bräckliga skönhet pion blomma. Du kan dock alltid experimentera med olika tatuering mönster och innefatta andra element för att skapa ditt eget unika pion tatuering. Du kan antingen gå till ett enkelt tatuering design eller för intrikata blommönster att göra din tatuering mer tilltalande. Ta reda på mer om:; Flower Tattoo Designs för kvinnor; Lotus blomma tatueringar; Ros tatuering, tatueringar blomma such som pion tatueringar är attraktiva och fashionabla med till synes oändliga mönster. Blotta mångsidighet mönster av blommor tatueringar, bland annat pion tatueringar har med rätta gjort dem ett all time favorit bland ett stort antal tatuering lovers.

No comments:

Post a Comment