Thursday 12 January 2012

Reunion Aktiviteter

Återseenden finns en tid då den utvidgade familjen eller en grupp av vänner eller klasskamrater möts efter länge. Reunion är inte bara en tid att spendera med varandra, tänka gamla dagar, men också att ha en rolig och minnesvärd tid. Ett av de bästa sätten att lägga den del av kul att återföreningen parti är att planera några intressanta spel och aktiviteter. Återträffen verksamheter bör sådan att varje partimedlem får chans att delta. Exempelvis vid familjeåterförening bör det finnas aktiviteter inte bara för vuxna utan också för småbarnen och gamla människor. Så om du söker vissa verksamheter roliga Reunion för familj, högskola eller gymnasiet återförening, här är några idéer som du kan inkludera i din Reunion Party planering.
Reunion Aktivitet Idéer
Innan få in några fantastiska återförening aktiviteter, vill jag minnas att dessa verksamheter endast bör vara en del av återföreningen och inte hela partiet. Vad jag menar är att du inte ska planera så många aktiviteter som hela Reunion Party går in i den. Detta beror flesta människor sitter gärna och kapp sina vänner och familjemedlemmar vid en återförening och bombardera dem med alltför många yrkesverksamhet inte får en bra idé. Så, planera återförening aktiviteter på ett sådant sätt att människor åtnjuter samt ha gott om tid att slappna av och prata med sina nära och kära. Så låt oss ta en titt på några av de återförening aktiviteter som man kan planera för en familje eller ens en klassträff.
Ice Breaker Games; Ice Breaker spel bli viktigt när det gäller att planera gymnasiet eller kan klassträff verksamhet. Detta eftersom människor möter varandra efter lång tid och får inte vara mycket bekväm att prata med varandra från början. Så, kan vissa isbrytare spel hjälp med att göra stämningen lite vänlig och glad. Ett av de bästa och roliga spel isbrytaren skulle vara djuret spelet. För detta måste du göra flera chits av papper med namn på diverse djuren. Till exempel välja på fem djur som ko, hund, katt, orm och tupp och skriva ett av dem i varje papper. Vik ihop papperet i fyra och placera dem på en skål eller i en hatt. Be varje person på festen ta upp ett papperet från hatten. När alla sett det djur som de fått, de har att göra ljudet av djuret och hitta folk som gör samma ljud. När de äntligen hittar samtliga medlemmar i samma djurgrupp kommer de känna varandras namn, yrke osv Den grupp som avslutar första bör annonseras som vinnare. Mer om klassträff spel.
Talent Show; Holding en talangjakt är en av de trevligare aktiviteter släktträff. Varje person har någon slags talang och ge dem möjlighet att visa upp den talang bland sina nära och utvidgad familjemedlemmar skulle vara en bra idé. Du bör nämna om familjen talangjakten i inbjudan själv, så att människor kan få instrument som de skulle kräva. För att göra det riktigt intressant, tilldela priser till den mest begåvade person. Välj domare bland dina familjemedlemmar som du tror skulle vara rättvis mot alla. Be var och en att visa sina begåvade kompetens, på grundval av vilka domare bör ge poäng till dem. Vid slutet, bör den som har maximal poäng att uttalas som vinnare. Det är en bra aktivitet för såväl barn som vuxna. Men med små barn bör det finnas flera priser som barn löper risk att bli nedslagen om de inte får priset. Mer om spel släktträff.
Fiskdamm, fiskdamm är en av de mest populära high school eller college verksamhet återförening. Här bör alla få ark papper där de måste skriva meddelanden i en av sina klasskamrater. Man kan antingen skriva sitt namn i slutet av meddelandet, men oftast, är den roliga delen av spelet när meddelandena är anonyma. När alla har skrivit sina budskap bör ark papper vikas och placeras i en skål. Sedan bör en person ta ut vart och ett av papper och läste upp brevet högt. Det är ett bra sätt att tacka en person som har hjälpt dig i ditt college dagar eller kan prata om dina känslor för en person som du hade en crush under din studietid.
Identifiera den person, annan mycket enkelt, men kul återförening verksamhet skulle vara att identifiera en person i gruppen genom att titta på hans / hennes barndom foto. Detta är en av de mycket goda familjen samt gymnasiet aktiviteter återförening. Varje person ska uppmanas att anpassa sin barndom fotografi med deras namn på den andra sidan, i inbjudan. Under återförening part, bör fotografier ska samlas in och visas en efter en till publiken och att de måste gissa vars barndom fotografi det är. Mer om spel familjeåterförening och idéer.
Ni får gärna läsa mer om:; klassträff Planering Släktträff Idéer; Planering Släktmöten; Dessa är några av återföreningen aktiviteter som du kan inkludera i din Reunion Party planering. Om du har en släktträff, vore det en bra idé att tilldela ett särskilt utrymme som hemma för barn aktiviteter som teckning, målning, hantverk, etc. som barn tenderar att bli uttråkad om det bara finns aktiviteter för de vuxna. I slutändan, oavsett aktivitet du planerar, se till att det är något som kommer att åtnjutas av alla. Ta inte med någon aktivitet som förringar eller förolämpa den andra personens känslor på något sätt. Så, plocka ut två eller tre aktiviteter från den här listan av idéer återförening verksamhet och har en stor tid med familj eller vänner. Njut!

No comments:

Post a Comment