Thursday 26 January 2012

Satellitantenn Installation

På senare tid har de skenande priserna på kabel-TV tvingade användarna att övergå till satellit-TV, som verkar vara ett mycket mer hållbart alternativ så långt det finansiella delen. Satellit-TV ger dig samma kanaler, men med en bättre bildkvalitet till ett lägre pris. Många tror att satellitantenn installationen är ett av de mest tråkiga uppgift när det gäller satellit-TV. Detta är dock egentligen inte fallet. Om du följer korrekt förfarandet för parabolantenn antenninstallation korrekt kan du göra det på ett ögonblick.
Hur man installerar en satellit mottagare?
Parabolantenn är en viktig komponent av en skål nätverk Satellit-TV, som den får signal från satelliten kretsar runt jorden. Med detta i beaktande är det mycket viktigt att installera parabolantenn antenn ordentligt. Anges nedan är processen för satellitantenn installationen steg för steg.
Idealisk Installationsplats: Var Fix för satellitantenn, Det främsta sak att göra när man installerar en parabolantenn är att hitta rätt ställe. Satelliten ligger längs ekvatorn, vilket innebär att din parabolantenn bör mot söder om du bor i norra halvklotet, och ansikte norr om du bor i södra halvklotet. Lutningen av antennen kommer att bero på den region du bor in Normalt är satelliten ligger någonstans mellan 30 och 60 grader. För norra delstater i USA höjden kommer vara 30 grader, medan detsamma för de södra staterna skulle vara 60 grader. Träd och konstruktioner kan hindra signaler, och därmed kommer du att behöva installera din parabolantenn på en sådan plats där inte skulle finnas någon sådan hinder.
Pekar Koordinater: Hitta rätt riktning, En annan viktig aspekt av satellitantenn installationen är att hitta den pekande koordinaterna för skålen. Detta kan göras genom att ansluta mottagaren till TV: n och kontrollera menyn. Koordinaterna kommer att återspeglas på skärmen i form av några siffror. Dessa siffror skildrar i grunden krävs höjd (upp-ned tilt) och azimut (vänster-höger inställning). Anteckna dessa siffror, och fortsätta med parabol installation del. Nästa steg är att gå till installationsplatsen du har valt, och hitta koordinaterna med hjälp av en kompass. Se till att du håller kompassen rätt och hitta riktning som motsvarar azimut nummer. Detta kommer att i vilken riktning parabolen skulle vara mycket inför. Läs mer på parabolantenn anpassning.
Montering av Mast; Du kommer fixa antennskivan över en metall montera finns med systemet. Du kan montera masten på massivt trä, tegel / betong vägg, stolpe taket. Montering av masten om taket, men ska vara det sista alternativet. Den utrustning du kräva att säkra masten beror på var du väljer att monteras. Till exempel kan du använda lag-skruvar att fixa masten till Massivt trä, men när rätta den masten till konkreta vägg du kommer att behöva dubbelt expansionen fästen och skruvar maskin. Du kommer också behöva nivå masten från sida till sida, om du monterar den på en lodrät yta, och fram-och baksida, om du monterar den på en horisontell yta. Du måste se till att ditt mount är robust, eftersom det har att bära vikten av skålen som kommer att fastställas över det.
Sätta skålen och placera skålen-LNB Stickmonteringen på toppen av masten, och börja ansluta kabeln. Koaxialkabeln måste dras genom masten, och anslutna till LNB. I syfte att gör det, måste du se till att du har 2 meter extra kabel efter att dra det genom masten. Passera in ledningen genom LNB stöd armen och ta den till LNB. Sätt lite silikonfett på LNB och anslut koaxialkabeln till det. Det rekommenderas att jorda systemet, grundstötning kommer att säkerställa att systemet är säkert från åskskador. Nu är du klar med satellit antenninstallation, och nästa sak att göra är att ansluta kabeln till mottagaren genom att placera "satellit"-uttaget på baksidan av mottagaren. Det sista steget är att finjustera signalen. Regeln om tummen är mer en signal mindre är chansen att möta problem vid dåligt väder. Även om det maximala signal du kan uppnå är 100, är ​​det osannolikt att du kommer att få samma. Signal från 60 till 90 är idealisk för bättre bildkvalitet. Läs mer på guide för satellit-TV-installationen.
Du kan också vilja gå igenom:; Hur fungerar Satellit-TV arbete; Hur fungerar parabol Arbete, Satellit-TV vs Kabel-TV, följande de enkla stegen som ges i denna satellit antenninstallation guide hjälper dig vid verkställande denna uppgift med lätthet, och grundläggande kunskaperna om arbete med elektronisk utrustning kommer behändigt när du skulle kräva att ansluta kabeln till LNB. En sak att tänka på är dock att man inte ska leka omkring med de här elektronisk utrustning om du är osäker på vad du gör. I ett sådant scenario är det bättre att ta till professionell hjälp, istället för att försöka saker på egen hand.

No comments:

Post a Comment