Tuesday 17 January 2012

Steg för steg updos

Det finns några tillfällen när du måste ge bort den friflytande manen för några traditionella men eleganta updos. Tillfällen som bröllop, bal natt eller en formell parti kräver finess och elegans snarare än vällustiga, flärd. Nåväl, det finns alltid några riktigt vacker updo frisyrer att kvinnor med medium, kort eller långt hår kan prova. Dessa steg för steg updos kan absolut göra att du ser speciell och vacker än resten av folket. Mer om frisyr stilar och idéer.
Stegvis updos för långt hår
Franska twist frisyrer är en av de mest sofistikerade och eleganta updos för långt hår. Du kan bära dem på en avslappnad och en högtidliga tillfälle. Det är det perfekta frisyren för en prom natt, en exklusiv middag samt ett bröllop! Det är en lätt updo frisyr och de flesta kvinnor föredrar att bära den med som ett vardagligt frisyr. Franska twist är en idealisk frisyr för medellånga och långa hår. Men om du bär för långt hår så kan du behöva vrida håret alltför många gånger att få ett idealiskt Franska twist. För att göra en fransk anstrykning du behöver ett par nödvändigheter som en kam, hår mousse och tillbehör hår som hårnålar och klipp fjäril. Alltid gör fransk anstrykning på en dag gamla hår (följande dag av dagen som du tvättat håret). Mer om casual updos.
För det första göra en lös hästsvans på nedre baksidan av huvudet och samla alla herrelösa hårstråna med hjälp av mousse. Nu, lyft hästsvans på baksidan av huvudet, på ett uppåtgående riktning och vrid För att bilda ett roll. Sätt sedan i lösa ändarna av håret delarna under och böja rulla. Sätt i hel rulle inne och under rulla sig. Om du vill kan du lämna några hårstrån fria att få en casual look. Du måste hålla på tucking tills alla kanter hår få försvann inom rullen. Fäst twist med hjälp av hårnålar och stift fjäril. Du kan dekorera Denna frisyr ytterligare mer, med hjälp av några intressanta håraccessoarer som blommor och pärlstav kammar. Mer om updos länge hår.
Step by Step updos för medelstora hår
Det är en söt updo som faktiskt passar medium samt långa hår. Tillsammans med längd, är full updo lämplig för personer med lockigt, vågigt liksom rakt hår. Vilket är skälet till varför det kan anses vara ett av de bästa bröllop frisyrer samt frisyrer balen. This updo bör också göras på ett dygn gammalt hår, vilket innebär att du inte ska tvätta håret på dagen då du vill att frisyr. För det första föna ditt hår så att få en volym som behövs för en hel updo. Nu rullar långa fransar med hjälp av stora papiljotter och små fransar med hjälp av de mindre. Nu spray ett tunt lager av en god kvalitet hårspray på alla över ditt hår och låter du det stå cirka 20 minuter.
Nu, försiktigt lossa hår utanför papiljotter och arbeta fingrarna sakta genom lockarna, i nedåtgående riktning. Nu startar från toppen av huvudet, löst åstadkomma små delar av håret på baksidan av huvudet. Ge dem lite snurra och fäst dem i mitten i mitten på baksidan av huvudet, med hjälp av de hårnålar. Upprepa samma procedur i medsols sätt med resten av håret. Nu slinga resten av hängande håret delarna runt en locktång och ställa dem väl. Efteråt, säkra dem löst på baksidan av huvudet också. Nu, dra försiktigt några små smällar från updo, så att de kan rama in ditt ansikte. Du kan även forma håret med en hårspray Om du vill. Mer om frisyrer prom updo.
Steg Steg updos för lockigt hår
Lång lockigt hår kan ges både sassy samt en sofistikerad look, på nolltid. Om du har perfekta lockar så är detta frisyr mycket mer lättare för dig, men om du inte gör det, måste du locka håret först och sedan prova dessa instruktioner. Innan dess bestämma vad du vill göra på framsidan av huvudet. Till exempel, en liten poff, sidan sopade lugg eller enkla sida partition och göra det. Nu, vrid upp håret i en halv bulle på ett sådant sätt att hårtopparna är placerade på toppen av bulle. Om du bär kort lockigt hår sedan helt enkelt göra en hästsvans. Nu klipp ändarna på håret på ett sådant sätt att när sjunkit ner, kan de helt täcker bulle. Use flera små hårnålar för BUN ska visas högre. Nu stift alla lockiga slutar längst ner i bun Med hjälp av hårnålar!
Du kan göra olika updos för lockigt hår. Till exempel, spraya håret med en hårspray och sedan samla och hålla dem i nacken, som en hästsvans. Nu ansluter håret till mitten av huvudet med en hårspänne och ordna med alla lockiga slutar på toppen av huvudet. Du kan även skapa ett halv bulle av håret och sedan ordna lockigt slutar i en släppa sätt att dölja bulle. Det finns olika kladdiga updos som även kan dömas på lockigt hår. Mer om kort hår updos.
Läs mer på:
Lätt updos för kort hår; Lätt updos för långt hår och formella frisyrer för långt hår; Tja, det var allt detta att jag måste berätta om den "steg för steg updos". Alltid välja updos som passar bäst till din ansiktsform och din typ av hår. Det är det bästa sättet att se vacker! Jag hoppas att informationen i ovanstående artikel konstaterades nyttigt!

No comments:

Post a Comment