Tuesday 17 January 2012

Svaga punkter på människokroppen

Det finns många självförsvar drag som kan användas när någon attackerar dig. Men kanske något som du övade för självförsvar i en klass inte hjälpa dig, som de flesta panik vid angrepp. I ett sådant fall, människor tenderar att glömma att använda självförsvar flyttar de lärt sig. Ett bättre sätt att försvara dig själv när den har fångats i en situation där du blir kroppslig skada, är att slå de svaga punkterna i angriparen som är utsatta för. Som anges nedan är de 5 svaga fläckar på kroppen och en lista över andra människokroppen svaga punkter.
Topp 5 Människokroppen svaga punkter, de svaga punkterna nedan är lätta att slå, och orsaka allvarliga skador på angriparen. Bör dock om du har fastnat i en situation där du blir attackerad bakifrån sedan andra svaga punkter som tår eller vristen eftersträvas slå.
Näsa: Detta är ett mycket känsligt område, och när drabbas hårt nog det blöder. En strejk till näsan kan bedöva dina angripare. När slår hårt, kan den orsaka mycket smärta och gör ögonen att riva och oskärpa vision. Kombinerat med ett slag mot öron eller ögon, ett slag på näsan kan ta din angripare ner.
Ljumske: Detta är den bästa kroppen regionen för kvinnor att sikta på sina angripare. En träff med ett knä höja kan orsaka allvarlig smärta och skador på din angripare.
Hals: Det tar lite skicklighet för att slå i halsen, men om du träffar en person i halsen, då kan du slå vinden ur din angripare.
Öron: Dessa är andra lätt att slå kroppen regioner. När denna känsliga del av kroppen har drabbats hårt du kan spräcka trumhinnan och orsaka allvarlig skada på hjärnan.
Ögon: Ögonen är mycket känsliga och även peta hårt, klösa, slå eller spotta är ett bra sätt att stoppa din angripare.
Andra Människokroppen svaga punkter, över var 5 överst människokroppen svaga punkter, här är 14 fler svaga punkter på kroppen du bör komma ihåg.
Insteget: En bra stampa på vristen av motståndarens fot kan förorsaka honom en hel del smärta.
Tårna: Om du inte kan träffa din angripare på vristen, då en god stampa på tårna kan orsaka stor smärta till din angripare.
Temple: En strejk till dessa tryckpunkter kan leda till förvirring och medvetslöshet.
Framtänderna: En bra träff i denna region kan orsaka brutna ben och desorientering.
Under armen: Detta är inte en lätt kropp plats att träffa, men ett bra slag under armen kan lämna angriparen obeväpnade och i smärta.
Sidor av käken: En bra punch till den här platsen kan resultera i brutna ben och en hel del smärta till din angripare.
Knän: Dessa är också lätt att slå svaga fläckar på kroppen, och en bra strejk för självförsvar kan resultera i brutna ben i din angripare.
Tillbaka i knäet: Dessa är också känsliga områden i kroppen, och när de träffas kan böja knä eller resultera i ur led ben.
Solar Plexus: När den här platsen är hit, kan det störa andningen eller orsaka medvetslöshet.
Flytande Revbenen: När denna region har drabbats hårt det kan slå vinden ut och resultera i brutna ben.
Radius Bone: När det här området har drabbats hårt, kan det orsaka domningar i handen eller brutna ben.
Insidan av låret: Detta är ett svårt område att slå, men när detta område är drabbat kan det resultera i muskel bedövande av underbenet.
Skallbasen: När i skallbasen drabbas, kan det göra din angripare medvetslös eller orsaka förvirring.
Svanskotan: När denna region drabbas, kan om resultera i brutna ben och bedövande av ben.
Njurar: Detta är en annan viktig region, och en bra träff kan leda till inre skador.
Det var några av de svaga punkterna på människokroppen. Så kom ihåg dessa svaga punkter, om du befinner dig i en situation där du är kroppslig skada. Det är viktigt att notera att om angriparen är att be om pengar eller andra värdesaker, sedan bättre låta dem gå eftersom dessa materiella ting som kan ersättas. Men om du eller någon du älskar är kroppslig att skadas och är med risk för sitt liv, sedan använda dessa svaga punkter för självförsvar.

No comments:

Post a Comment