Sunday 15 January 2012

Trimning Ögonbryn

Trimning ögonbryn, särskilt för personer som har skrymmande ögonbryn är lika viktig som plockning av ögonbryn. Som män ålder, kan deras ögonbryn bli mycket lång, vilket ger dem ett ovårdade utseende. Så, trimning ögonbryn är mycket viktigt för att få en bra blev ut och groomed utseende. En annan nytta för vältrimmade ögonbryn hos män är att den ger sitt ansikte en mjuk, ungdomligt utseende. För kvinnor är också utöver tweezing eller vaxning, trimma ögonbrynen krävs, och få perfekt väldefinierade ögonbryn. Nedan visas steg klokt förfarande för att trimma ögonbryn hemma.
Trimning ögonbryn för kvinnor och män
För trimning ögonbryn, du behöver bara två saker, dvs platt trimning saxen liksom en fintandad kam. Använd aldrig en böjd trimmer särskilt om du är en första timer på putsning ögonbrynen, eftersom det kan vara ganska svårt att använda. Låt oss börja med förfarandet.
Steg 1: Det första du bör göra medan trimning ögonbryn med sax, att ta ett fin-tandad kam och borsta håret på din ögonbryn uppåtgående riktning. Håret som ni ser ovan är din naturliga ögonbryn figur, är de som måste trimmas.
Steg 2; Ta ett par små saxar, företrädesvis Clippers och minska dessa oönskade, extra hår. I de flesta fall är detta allt du behöver för att trimma ögonbrynen. Men om du har några riktigt tjocka och buskiga ögonbrynen, sedan gå vidare till nästa steg.
Steg 3, Ta kammen och den här gången hålla den i en ställning som om du ska att borsta håret nedåt. Därefter pensel håret nedåt genom att kammen riktigt nära på huden. Detta kommer att bidra trimma ögonbrynen med Clippers som är riktigt kort längd. Om du föredrar ögonbrynen vara något längre, hålla kammen något mycket från huden. Nu tar Clippers och skär extra hår.
Steg fyra, För de flesta kvinnor är det fler än tillräckligt för att bli av med de överflödiga hår på ögonbrynen. Dock kan man fortfarande behöver göra några större insatser. Från ändan på ögonbrynen, ta en liten del av ögonbrynet hår i kam och ta bort de som ligger ovanför kam. Läs mer på ögonbrynet former för män.
Steg 5: Du måste fortsätta att sänka håret i små sektioner tills du kommer till yttersta delen av ögonbrynen. När du är klar, titta på dina ögonbryn. Dina ögonbryn bör ge en jämn look. Om du känner att en viss del av dem är fortfarande mer hårig eller skrymmande, ta bort hår därifrån med samma metod.
Steg 6, slutligen se om det finns några herrelösa hår kvar antingen över eller under ögonbrynen. Om ja, bli av med dem med hjälp av Clippers. Nu kan du gå vidare till de andra ögonbrynet och upprepa steg 1 till 6 nämnas här.
Läs mer på:; plockning av ögonbryn Tips, Hur man Plocka Eyebrows, Hur man Wax ögonbryn; Även många använder fingrar stället för en kam while trimning ögonbryn, men jag personligen inte rekommendera den som använder kam förhindrar över skära av ögonbrynet hår. Därför, även om du är putsning ögonbryn för första gången kommer det inte finnas några kala fläckar i ditt ögonbryn för säker!

No comments:

Post a Comment