Friday 13 January 2012

Vandra i badkar Installation

Det värsta med att få äldre är problemet med rörlighet. Det blir tuffare och tuffare att ta sig runt huset, särskilt i badrummet, eftersom det är en av de platser med en svår utbud av rörelse. Det är därför många människor söker till badrum remodeling genom att montera i promenad i badkar och dusch. Skapa ett bättre bad erfarenhet kan ge människor en känsla av trygghet eftersom de är rädda för att halka i badkaret. Plus, vandra i badkar installationen tar så mycket tid som en traditionell badkar skulle. Utrustade med säkerhetsanordningar handtag, barer och slutna inträde dörrsystem, riskerar att falla (för äldre) kan sänkas enormt. Hitta användbar information från följande artikel medan du forskar om promenad i badkar installation.
Nu är det beror helt på dig om du vill arbeta på promenad i badkar installationen själv eller anlita en professionell rörmokare. Som ni forskning online eller personligen besöka butiker, kommer du att finna att det finns olika typer av promenad i baljor tillgänglig och installation process beror på vilken modell, storlek och dimensioner du väljer för ditt badrum. Det finns vissa återförsäljare / butiker som är promenad i badkar installation eller rekommendera en specialist eftersom de kan vara svårt att installera på egen hand. Jag skulle alltid föreslå att hyra en rörmokare eller entreprenör från din ort, eller sök via gula sidorna. Om du inte har haft någon tidigare erfarenhet av att installera eller inte har gjort några projekt hem förbättring, skulle det vara klokt att inte installera badkar på egen hand. Samtidigt söka efter en rörmokare / entreprenör och / eller inköp badkaret (från butiken), se till att ställa följande frågor kring installation:; Har butiken tillhandahålla installationen? , Om ja, då är kostnaden för installationen ingår samtidigt köpa badet eller inte? , Har promenad i badkaret kommer med installationsinstruktioner? , Kommer det att vara möjligt att installera karet på egen hand? , Kan du föreslå en erfaren, professionell, förtroende-värdig rörmokare? , Hur lång tid tar en installation? Kommer en dag räcker? , Hur man installerar Walk i badkar
Detta avsnitt är för dem som vill gå igenom med installation processen själva (och även för dem som kan vara nyfiken på hur promenad i badkar installationen är klar). Det finns flera typer av material en promenad i badkar för de äldre kommer in Glasfiber (gel-överdragen och porös) och akryl (icke-porös) är de två populära materialen människor väljer sina badrum. Nu ska vi ta en titt på vad är stegen mot att installera en promenad i badkar.
Steg # 1, Mät ditt badrum för att se storleken på badkaret du vill köpa kommer att ha tillräckligt med utrymme. Om du har ett badkar i badrummet redan, måste du ta bort den först. Konsultera en entreprenör innan du tar bort den gamla badkar. Även hitta tillgång hålet till VVS på väggen är viktigt (det kommer att vara direkt bakom badkaret). Vissa badrum kanske inte har en åtkomstpunkt hål, i så fall måste du klippa ett hål i väggen för en.
Steg # 2, Innan du tar bort fixturer, stänger av vattnet till hela huset av. Ta externa VVS nästa. Med ett par kanal lås eller skiftnyckel, skruva loss dränering kontakten som är inne i badkaret själv. Nu kommer den delen där du bryta täta tätningen (runt badkaret) med en rakkniv kniv.
Steg # 3, utformad i rörsystemet kommer att behöva lite inspektion som du måste tömma kontakten på nya badkaret. Anledningen är, kanske din nya vandring i badkaret rörledningar stämmer inte med den gamla badkar. I så fall måste du justera VVS innan den nya badkaret går på plats.
Steg # 4, ovanför den gamla badkar, måste du ta ut en rad med plattor. Med en kofot, ta den gamla badkar bortsett från badrumsväggen. Placera en träbit i-mellan kofoten och väggen i badrummet. Detta kommer att försäkra er inte skadar karet mycket. Be om någons hjälp och dra det gamla badkaret rakt ut (det ska komma ut lätt).
Steg # 5, Nu är det dags att dra ditt nya promenad i badkaret i dess ställe. Rada upp ledningssystem och dräneringshål ordentligt, annars kommer du få några allvarliga problem medan du duschar. Justera VVS och installera fixturer till det nya badkaret. Slå på vatten igen och göra ett vatten test för att se till att det inte finns några läckor och vattentrycket är optimal.
Läs alltid vandra i badkar översyn innan du väljer ett visst varumärke. Ibland, när människor försöker promenad i badkar installation sig, det finns enstaka drywall skador. Om detta händer dig, bara reparera gipsskivor och kakel innan du lägger den färska täta runt ditt nya badkar. Återigen skulle jag vilja föreslå att du ringer om hjälp från en erfaren rörmokare (eller familjemedlem) för en plats på jobbet med din nya badkar.

No comments:

Post a Comment