Thursday 19 January 2012

Whipped Recept Sheasmör

Shea är faktiskt en mutter som finns i frukten av kärnan. Sheasmör sker genom en lång process av torkning och sedan, krossning fröet. Detta smör, som sägs vara mycket näringsrika, används för matlagning ändamål. Dock andra än matlagning är sheasmör mer vanligt förekommande som en fuktighetskräm särskilt i de länder där klimatet är mycket torrt. Fördelen med sheasmör är att det är en naturprodukt som inte innehåller några kemikalier eller mineraler. Det sägs att sheasmör kan användas på huden av lilla bebisar liksom vuxna som har mycket känslig hud. Även sheasmör har använts att återfukta huden och hår sedan många år är det vispade sheasmör som blivit en vurm bland många människor i senaste åren. Anledningen till detta är att vispade sha smöret mjukare, smidigare och krämigare än sheasmör och håller huden återfuktad för långa timmar efter applicering. Denna kräm kallas så eftersom den vispade sheasmör aktier texturen av vispgrädde. Om man kan hitta vispad sheasmör grädde lätt på marknaden, vilket gör det hemma faktiskt kan hjälpa till att spara mycket pengar. Så om du vill försöka använda denna naturliga grädde, här är den vispade sheasmör recept som du kan hänvisa till. Mer om förmåner sheasmör.
Hur göra Whipped Shea Butter
Göra vispad sheasmör måste man lägga del eteriska oljor eftersom endast då sheasmör kommer att förvärva önskad textur. Något som jag skulle vilja säga innan vi tittar in i receptet att göra vispad sheasmör är att denna process är inte särskilt lätt. Det är faktiskt en tidskrävande process och man måste lägga ett massa ansträngningar att förbättra detta. Det är dock slutresultatet faktiskt värt all möda och du kommer aldrig ångra det, när du börja utnyttja fördelarna med att använda vispad sheasmör. Så låt oss titta på recepten göra vispad oraffinerat sheasmör för din hud. Mer om hudvård.
Whipped Shea Butter Recept på Skin
Ingredienser; 1 kopp sheasmör; ¼ tsk eterisk olja; 3 tsk jojobaolja; ½ tsk vitamin E olja; Beredning; ta dubbel broiler och fyll dess nedre delen med vatten. Värm vattnet på en hög värme tills vattnet kokar snabbt. ; När detta händer, minska värmen till medelhög värme och sätta i sheasmör i den övre delen av den dubbla slaktkycklingar. Kontrollera att värmen inte är för hög medan smälta sheasmör eftersom detta kan minska dess näringsinnehåll. Det är också viktigt att röra om i sheasmör ibland när det är värmts i slaktkycklingar. ; Kontrollera temperaturen på sheasmör medan den varit smält. När temperaturen på sheasmör når 175 grader F, minska lågan till låg och Fortsätt upphettningen tjugo mer minuter. Emellertid se till att temperaturen inte överstiger bortom detta. ; När sheasmör smälts, häll det i en stor bunke. Du bör lägga vitamin E liksom jojoba olja i blandarskålen i detta skede. ; När detta är gjort börjar vispa sheasmöret med en visp kvarstad i din elektrisk mixer. Det är viktigt att vispa i minst 5-7 minuter. Efter detta, placera skålen i frysen och låter det stanna där i 5-10 minuter. , När du tar skål ur frysen, kommer sheasmör fortfarande i flytande form, men du kommer att finna att ett film har bildats ovanpå det. Då måste du visp smöret igen i sätt som ovan lämnas och sedan, placera den i frysen i 5-10 minuter. Denna process måste upprepas tills man får konsekvensen i vispad grädde. Mer om naturlig hudvård. ; När du får rätt konsistens, tillsätt eterisk olja till den och blanda tills det är helt införlivas med grädden. Det är också bra att lägga lite Pearlescent glimmer att ge lite färg till din sheasmör i detta skede. Är dock detta steg valfritt och även om du gör det, bör du inte lägga högst 1 / 16 av detta pulver. ; Du kanske vill läsa mer om:; Shea Smör för hår, sheasmör, sheasmör Produkter; När det gäller vispad sheasmör recept för hår, är beredningen är lika, men du måste ta vissa ändringar i ingredienser . Att göra vispad sheasmör som balsam för håret, samt 2 uns av sheasmör, måste du använda saker som 10 uns druvkärneolja, 1 uns av kokosnötolja, 5 droppar apelsinolja, 10 droppar rosmarin olja, 1 uns av aprikoskärnolja och 10 droppar av någon eterisk olja som du väljer. Eftersom processen att göra vispad hemlagad sheasmör grädde liksom conditioner är lång blir det bra att göra dem i bulk och lagra dem, så att du kan använda den för flera gånger. Så prova detta vispad recept sheasmör och njuta känslan av att ha släta mjuka huden liksom hår.

No comments:

Post a Comment