Friday 2 March 2012

Långvarig Lipstick

Läppstift är en av dessa "må bra" kosmetika, och en oskiljaktig del av en kvinnas perfekt makeup. Bara en gnutta läppstift kan dramatiskt få dig att se helt feminin. Men, det finns inget mer irriterande än att ha pärs att återuppta läppstiftet under hela dagen. De flesta av de gånger händer det så, att vi hittar den bästa skuggan av läppstift och efter bara en klunk kaffe, dess alla borta! Därför att hitta den bästa långvariga läppstift är oerhört viktigt. Marknaden är översvämmad med olika märken av läppstift. Men det bästa sättet på vilket du kan hitta de mest långvariga läppstift är att experimentera med några märken och sätta sig på en som du tycker är det bästa.
Bästa lång livslängd Lipstick
Kvinnor längtar mycket att få läppstiftet som kan pågå längre. I själva verket kan du lätt hitta sådana läppstift, utan att bränna ett hål i fickan. Vilket innebär att de är tillgängliga i samma prisklass av någon regelbunden läppstift (omkring USD15 - USD 25). Här är några märken av läppstift som är populära bland kvinnor som det mest långvariga läppstift. Mer om läppstift färg guide.
Mac Pro Longwear Lustre Lipcolour; Detta är en av de bästa produkterna av långvariga läppstift, som levereras i två steg applikator. Allt du behöver göra är att använda färgen pälsen först och låt det torka innan vi lägger det stora täckhåren. Detta läppstift ger en rik, ren och återfuktande finish till läpparna. Den finns också i en mängd färger. Tillverkarna hävdar att det inte blir kladdig eller överlåtas även när den är sliten under en längre tid. Ungefärligt pris av 8 ml Mac Pro Longwear Lustre Lipcolour är USD 21.
Revlon ColorStay Övertid Lipcolor; Enligt tillverkarna, varar detta läppstift för cirka 12 till 16 timmar från dess tillämpning. Det ger också är fukt tillsammans med en ren färg till läpparna. Du kan hitta önskad nyans av detta läppstift. Företaget hävdar också att finns det inget behov av någon touch ups och läppstift kan pågå även efter måltid. Detta Övertid Lipcolor kommer i två steg applikator och du är skyldiga att tillämpa topplack efter färgen pälsen blir helt torr. Ungefärligt pris på 2 ml Revlon ColorStay Övertid Lipcolor är USD 7.
Sephora Collection Maniac Long läppstift, Sephora erbjuder dig med olika vibrerande nyanser som är intensiva och långvariga. Detta läppstift kommer i ett enda steg applikator. Den fuktar läpparna och varar också längre. Enligt tillverkarna är det en starkt pigmenterade läppstift med en speciell fuktgivande formel som håller läpparna från att torka. Vilket är anledningen till att du kan bära denna produkt under hela dagen och natten. Ungefärligt pris på 2 ml Sephora Collection Maniac Long läppstift är USD 12.
Super Bo Lip Stain - Snap Dragon Red, Super Bo Lip Stain - Snap Dragon Red av Morpho Cosmetics är en långvarig lip stain, som kan pågå i ca 6 till 12 timmar. Den är speciellt utformad på gel och vatten bas formel som stannar på läpparna för långa och håller läpparna från att torka samtidigt. Du kan hitta verkligen lockande läpp nyanser som du önskar för. Ungefärligt pris av Super Bo Lip Stain - Snap Dragon Röd - lång livslängd Lip Stain är kring 20 USD.
Estée Lauder Pure Color lång livslängd Läppstift, Detta läppstift finns i form av den traditionella läppstift och även i olika färgnyanser. Det är också en relativt långvarig läppstift. Enligt tillverkarna kommer med några viktiga ingredienser som vitamin C och E-vitamin, som fungerar som naturliga mjukgörande. Detta läppstift har en läcker och smidig doft också. Det ger dina läppar med en subtil satin glans och en långvarig färg. Ungefärligt pris av Estée Lauder Pure Color lång livslängd Läppstift, är cirka USD 22.
Som jag sa tidigare, det finns många märken av långvariga läppstift och peka ut en enda lång hållbarhet läppstift kan vara en mödosam uppgift. Därför är det bästa du kan göra, att prova olika märken och hitta den bästa effektiv produkt för dig själv. Några andra märken av långvariga läppstift innehåller, Laura Geller Lip Stay (USD 13), Almay Truly varaktig färg (USD 9,49), Dior Rouge Dior Påfyllning Lipcolor (USD26), Origins Lasting Lip Color (USD 13,50) Maybelline New York SuperStay Lipcolor ( USD 9,49), Stila Long Wear Lip Color (USD 18), etc. Mer om skönhetsprodukter.
Läs mer på:; Läppstift Ingredienser: Vad är Läppstift tillverkade av Hur du gör din egen Läppstift, Nå, ska du vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att ta bort läppstiftet efter några timmar, som viktiga på den del av läppen vård rutin. För att tillämpas första gången generös mängd av din vanliga läppbalsam på läpparna och sedan torka bort det med hjälp av en mjuk pappersduk, tills den naturliga färgen på läpparna börjar dyka upp. Glöm inte att belägga läppar med läppbalsam, så att efter effekterna av den långvariga läppstift, om något. I detta sammanhang anser jag denna artikel om den "långvariga läppstift". Hoppas artikeln ovan konstaterades informativ nog!

No comments:

Post a Comment