Saturday 17 March 2012

Långvarig Nagellack

Mycket sällan gör våra händer och naglar få ordentlig uppmärksamhet som de förtjänar. Stället för att välja de kostsamma manikyr, kan man brudgummen helt enkelt hennes naglar med bästa långvariga nagellack. Det finns några fördelar med detta, är en som man får spara de pengar som du behöver för att spendera på dessa småmål skönhetssalong och du kan göra det genom DIY-metoden, vilket är det bästa sättet att säkerställa största möjliga nagelvård.
Tips för långvarig Nagellack
Vilken är den mest långvariga nagellack? Enligt min mening kan alla nagellack märken räknas under kategorin "bästa långvariga nagellack", men det viktigaste är att lära sig några grundläggande tekniker för lackning. De underlättar nagellack stanna kvar längre på naglarna. Det finns några enkla knep som låter dig hitta den mest långvariga nagellack för dig själv. Som vi vet, många kosmetiska jättar har sin egen speciella sortiment av det långvariga nagellack, med en mängd färger. Från dessa märken nagellack, kan du välja den bästa nagellack på din favorit skugga och följa dessa instruktioner nedan. Jag är säker på att du stolt ska stoltsera din nyuppfunna långvariga nagellack.
Välj det bästa, det finns några tips för att välja det bästa nagellack. Den första är att aldrig köpa nagellack som torkar ut snabbt, eftersom det också chips snabbare. Även välja den nagellack som förklarar sig för att vara en långvarig nagellack. Alltid köpa en god kvalitet överlack, fin päls och färg päls, för att skapa långvariga effekter på dina naglar. Också, aldrig väljer alltför tjock nagellack, välja att nagellacket som flödar. Läs mer om färger nagellack.
Förbered Nails, Kontrollera alltid att du använder nagellack på helt rena och väl återfuktad naglar. Annars är alla "långvarig nagellack" värdelös för naglarna som är smutsiga eller oljiga eller båda. Du bör också ta bort resterna av den tidigare nagellack med nagellacksremover, innan den nya. Pensla varje spik och även fil och polera dem för att ge dem den perfekta formen, så att nagellacket inte får skalas av naglar.
Coat dem väl, utan du måste använda nagellack, när du är fri och har gott om tid för lacket att få helt torr, innan du återupptar ditt arbete. När du rengör naglarna, tillämpa en grundfärg som kommer att fungera som en plattform för den färg som pälsen att klamra sig fast på naglarna. Efteråt tillämpa två tunna lager av din favorit nagellack färg och låt den bli helt torr. Slutligen, tillämpa en felfri överlack, genom att hålla penseln nagellack i horisontell riktning. Mer om pennor nagellack.
Polera med Care, alltid vara på tillräckligt tidsintervall mellan varje lager och tillämpa nästa lager lack när den tidigare man får helt torrt. Om du är i brådska, så kan du lägga på naglarna i iskallt vatten i några sekunder så att nagellacket kan få ordentligt torr. Som en tumregel, aldrig göra de jobb som att öppna häftapparat stift, läsk flaskor, kamma håret, repor etc. med nyligen tillämpas nagellack eftersom dessa saker kan fläcka ditt nagellack! När du lär dig dessa Tippar polska vård, då kan du experimentera med mönster nagellack, för att få mer trendiga.
Som jag sa tidigare, det finns något sådant som det mest långvariga nagellack. Om någon inte tar väl hand om naglarna före och efter användning av nagellack, då även de mest långvariga nagellack är värdelös för henne. Bortsett från detta, dessa är några nagellack märken som du kan prova - L'Oreal köper Queens nagellack, Wet 'n' Wild Shine nagellack, Maybelline Express Finish Avancerad Använd Anti-Chip Färg, Revlon Nail Enamel, Sally Hansen Salon nagellack, OPI nagellack, etc.
Läs mer på:; Nail Care Produkter: nagellack och lotion, nagellack ingredienserna, Torrt nagellack, Det här var allt jag kunde berätta om de bästa långvariga nagellack. Jag hoppas att informationen i ovanstående artikel hittades användbara!

No comments:

Post a Comment