Friday 2 March 2012

När du ska byta Transmission Fluid

Varje gång vi står inför några problem med den systemansvarige för vår bil, vi bogsera den till mekaniker och punga ut en stor del av våra surt förvärvade pengar. Men inte många av oss lära av våra misstag, och fortsätter att upprepa samma sak, tills vi inför ett liknande problem igen. De "misstag" som vi talar om här är inte inleda tid ändra transmissionsolja, en av de mest enkla, men försummad aspekt av korrekt underhåll av fordon. Bristande kunskap om när du ska byta transmissionsolja och dess betydelse för väl fungerande bil kan resultera upprepas överföring problem, så småningom lämnar bilen värdelös.
Varför är det nödvändigt att ändra Transmission Fluid?
Transmissionsolja förändring bör vara en av prioriteringarna för dig, om du tänker behålla bilen i gott skick. I grund och botten transmissionsolja fungerar som ett smörjmedel i bilens motor. Det smörjer alla rörliga delar i motorn, vilket garanterar att det inte finns något slitage på dessa delar. I fall av bilar med automatlåda, fördubblar automatisk transmissionsolja upp som kylmedel, i syfte att säkerställa att komponenterna i motorn inte blir överhettad. Transmissionsolja hjälper också till att hålla olika delar av motorn fri från korrosion. Med så många tjänster för sin kredit, brist på transmissionsolja, eller användning av dåligt transmissionsolja i bilen, kommer givetvis att påverka de delar av den bil på vilken det sörjer, och så småningom fundera på prestanda hos bilen. Därför är det nödvändigt att inleda tid byte av transmissionsolja, att se till att alla överföring problem hålls borta.
När du ska byta Transmission Fluid och filter?
Helst bör du välja en transmissionsolja med förändringen av två omständigheter - först, i enlighet med tillverkarens rekommendation och andra, när den nuvarande transmissionsolja i bilen blir obrukbara. Även efter tillverkarens rekommendation är perfekt, måste du också förstå att denna rekommendation är baserad på en rad studier, och ditt användande av bil får eller inte får plats i denna studier. Vid slutet av dagen, är det klokare att kontrollera transmissionsolja i bilen minst en gång i månaden.
Enligt Miles beläggning; Många gånger människor tenderar att bli förvirrad om efter hur många miles för att ändra transmissionsolja. I de flesta fall är svaret på denna fråga ges i bilens manual själv. Överföringen vätska ändra intervall på grundval av körsträckan kan variera någonstans mellan 24,000-36,000 miles, beroende vilken modell du använder. Samma för tunga fordon kommer att vara ännu mindre, ibland mindre som 15.000 miles, eller en gång per år, eller vad som först sker. Läs mer om hur ofta ändra transmissionsolja.
Om de befintliga Transmission Fluid har blivit otjänliga, kontrollera transmissionsolja är inte alls en mödosam uppgift, faktiskt, tar det bara några minuter att köra den. Du kan övervaka transmissionsolja genom att föra in en pinne i systemet för att upptäcka eventuella symtom på dålig transmissionsolja. I de flesta fall symtom är förändring i färg eller lukt av vätskan. Med tiden transmissionsolja börjar försämras, och färgen ändras från rött eller grönt till svart eller brunt. Det börjar också ge ut en bränd lukt, på grund av onödig förslitning. Läs mer om hur du kontrollerar transmissionsolja.
I det ögonblick du inser att din bil behöver en vätska förändring, oavsett om det är enligt tillverkarens rekommendation eller på grund av olämpliga transmissionsolja i systemet, bör du gå snabbt för samma. Bad transmissionsolja innehåller några rester av utslitna delar av motorn, vilket ytterligare försvårar komponenterna i motorn, och därmed bör tas bort så snart. Generellt görs detta genom att processen för överföring flush.
Mer information om transmissionsolja förändring:; Drain Transmission Fluid, Hur till Ändra Transmission Fluid, Transmission Fluid Ändra Kostnad, vilket var lite kort information om när du ska byta transmissionsolja. Time-to-time byte av transmissionsolja i bilen är en av de grundläggande kravet på underhåll av fordon. Och om den inte inleds tidigast kan det resultera i stora bilar problem, som kan göra ett stort hål i fickan.

No comments:

Post a Comment