Saturday 31 March 2012

Snabbväxande Grass

Idag har de flesta människor tar konsten att trädgårdsarbete och växande saker som växter, örter, gräs etc. på allvar. En välskött gräsmatta kan vädja till alla som passerar och därigenom förbättra ditt hem curbvädjan. Du kanske har en kommande händelse som du vill att gräsmattan se bra ut eller så kanske du vill fylla upp några kala fläckar som en del av landskapsarkitektur. Oavsett anledning, snabbväxande gräs är alltid kan hjälpa dig. Du har en mängd olika alternativ att välja på, men det är viktigt att tänka på den tid som krävs för gräset att vara redo och hur mycket pengar du vill spendera. Se till att du vet dina alternativ eftersom det skulle hjälpa dig att bestämma det bästa alternativet. Det finns flera sorter av snabbväxande gräs, och här ger vi dig en lista över några av de vanligaste typerna som du kan plantera i din gräsmatta. Läs mer om olika typer av gräs.
Engelskt rajgräs, The engelskt rajgräs sorten är djup grön färg och är bra strukturerad. De är snabbväxande och under idealiska klimatförhållanden kan växa inom en vecka eller två. Eftersom den gror snabbt, är denna sort utmärkt för täcka sluttningar. Den växer bäst i svalt klimat, å andra sidan gör denna sort inte växer bra i torka eller extrem kyla klimatförhållanden.
Årlig Rajgräs, Årlig rajgräs faller i kategorin rajgräs, och denna sort inte varar längre än ett år. Den används främst för tillfällig plantering och kan användas som tillfällig betesmarker. På grund av dess omfattande rotsystem, används de som en förebyggande åtgärd mot erosion.
Kentucky Bluegrass, beroende på klimat, tar Ängsgröe ungefär 10 till 22 dagar att växa. De är blå grön i färgen och är en populär sort av gräs som används i områden som har svalt klimat. Den mest fördelaktiga temperaturen för tillväxt av Ängsgröe är 60 ° C. Om temperaturen stiger till mer än 70 ° C, den avtar och helt upphör, om temperaturen stiger till mer än 80 ° C. Läs mer på fakta om Kentucky Bluegrass.
Creeping Rödsvingel, Creeping Rödsvingel är mest, planteras för grästorv och är populärt odlas i de nordliga regionerna delar av USA. Den växer bra i svalt klimat och tål inte extrem kyla. Den växer bäst i infertila jorden, men det bör vara väl dränerad. Det kan dock inte bestå mycket bördiga eller våt jord. Denna mångfald av gräs kan börja växa inom 7 dagar under våren eller kan ta upp till 21 dagar.
Rörsvingel, Rörsvingel växer bra i skuggiga områden och är oftast tät och klibbar. Den största fördelen med denna typ av gräs är att de inte kräver underhåll. På grund av sin täta rotsystem, kan den tolerera torka och lyser grönt hela året. Vissa sorter av rörsvingel är insekter och sjukdomar resistenta. Det tar ungefär två veckor för denna sort av gräs att växa helt.
Ängssvingel, The ängssvingel snabbväxande gräs sort liknar rörsvingel, den enda skillnaden är bladen struktur med denna sort med smala och långa blad. Det är en flerårig gräs typ som växer i klasar och kan växa bra i svalt klimat.
Red Top, som namnet antyder, producerar röd topp gräset mängd röda frön under sommaren. De växer bra på fuktiga ställen som vatten trädgårdar. De växer bäst i svalare delar av landet och kan växa i både sur och ofruktbar jord. Denna mångfald av gräs trivs där den andra sorter av gräs inte växer. Detta grästyp är effektivt för hö och betesmarker och är mycket näringsrik för boskap. De växer inom en vecka eller två i ideala klimatförhållanden, särskilt under våren. Läs på gräs växer tips och gräsmatta vård.
Bermuda Grass, Bermuda gräs är den vanligaste sorten av snabbväxande gräs och kan användas i varma och svalare klimat. De finns i stor utsträckning i gräsmattor, kustområden, betesmarker, idrottsplatser och golfbanor. De växer bäst i varma klimat, men idag finns det vissa hybridsorter tillgängliga som kan växer bäst i svalare klimat också. Som är mycket mångsidig, Bermuda gräs är härdiga mot torka och kan växa inom 21 dagar.
Läs mer på:; Centipede Grass, gräsfrö typer; När ska Plant gräsfrö, några av de andra vanliga sorter av snabbväxande gräs är Zoysia, Centipede, Carpetgrass och Bahia Gräs och några av dessa sorter kan även växa i sandig jord. Så sätt igång och växt något av dessa sorter och se din gräsmatta bli gröna.

No comments:

Post a Comment